Familierondleiding NienoordTerug naar het overzicht

zondag 4 juni
Meld je aan voor de familierondleiding over borgen en koetsen bij Museum Nienoord.
Normaal gesproken vind er elke laatste zondag van de maand een familierondleiding plaats bij Museum Nienoord, maar ivm de evenementen tijdens pinksterweekend is besloten de rondleiding van zondag 28 mei, te verplaatsen naar zondag 4 juni.

Deze rondleidingen zijn geschikt voor het hele gezin met kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Voor de kinderen is deelname gratis en je kunt je opgeven via info@museumnienoord.nl.

Neem je gezin en opa & oma mee naar de spiksplinternieuwe familierondleiding over het leven op de Borg!

Op zondag 4 juni staat de kinderrondleiding namelijk helemaal in het teken van opa en omadag. Opa’s en oma’s zijn dan van harte uitgenodigd om met hun kleinkinderen mee te gaan met de kinderrondleiding in en om Museum Nienoord. De Koetsiersdame neemt je mee op een ontdekkingstocht langs onze bezienswaardigheden. Misschien wil je zelf ervaren hoe een koetsier te werk ging? Neem dan plaats op de bok van een rijtuig en men het paard over het virtuele borgterrein.

Ben je na de kinderrondleiding nog niet uitgekeken? In de kinderhoek liggen leuke opdrachten en kleurplaten voor je klaar. Je kan een koets bouwen of de speurtocht bij de tentoonstelling “Matthijs Röling en zijn kunstenaarsvrienden” doen. Ook kun je bij die expositie je eigen kastje inrichten en natekenen.

Wat: Kinderrondleiding met opa en oma
Wanneer: 4 juni om 13.30 uur
Opgeven: Voor zaterdag 3 juni door een mail te sturen naar info@museumnienoord.nl met het aantal personen

In Verborgen Verhalen ontdek je de rijkdom die er ooit was, maar maak je ook kennis met de roerige tijden, de oorlogen en de persoonlijke drama’s van de bewoners.

Meer informatie lees je op de website van het museum, klik door via de roze button op deze pagina

Niks missen van Kidsproof? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Museum Nienoord

Nienoord 1
9351 A Leek
Openingstijden Zie website, klik door via de roze button op deze pagina Prijs Kinderen zijn gratis maar komen onder begeleiding van een volwassene
Kosten volwassene: €7,50 per persoon waarvoor ook de rest van het museum te bezoeken is.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kom naar de Boekstartdag

Kom naar de Boekstartdag

Op 3 juni organiseren de bibliotheken in de provincie Groningen allerlei leuke activiteiten voor de kleintjes. De allerjongste bezoekers en hun ouders/verzorgers krijgen die dag een extra hartelijk welkom. Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit!

Bij jou in de buurt