Telekids MusicalschoolTerug naar het overzicht

vrijdag 20 december 2019

Telekids musicalschool


Openingstijden Lestijden zijn op vrijdag, zaterdag en zondag afhankelijk van leeftijd en niveau Prijs Rond de €10,- per les van een uur
Bekijk de verschillende pakketten via de roze websitebutton
Telekids Musicalschool in Groningen- Zingen, dansen en acteren voor iedereen!
De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. In het speciaal ontwikkelde lesprogramma haal je het beste uit jezelf…. en maak je samen heel veel plezier!

Onder leiding van topdocenten wordt er gewerkt aan zang, dans en acteren en wordt er gerepeteerd voor 2 voorstellingen per jaar. Er is uitgebreid aandacht voor de persoonlijke en sociale vaardigheden die bij musical komen kijken, zoals fantasie, zelfvertrouwen, durf en samenwerken. Er zijn groepen met en zonder selectie, dus iedereen kan mee doen! Want, musicalles is goed voor iedereen!

De link met RTL zorgt voor bijzondere kansen. Je kunt je bijvoorbeeld opgeven voor de ClipClub dagen, er zijn gastlessen van musicalsterren en je blijft op de hoogte van leuke mogelijkheden bij tv en musicals. De Telekids Musicalschool is er voor iedereen van 4 t/m 9 jaar. Grote broer RTL Talent Academy heeft een lesprogramma voor enthousiastelingen van 10 t/m 18 jaar.

De Telekids Musicalschool is er op drie verschillende locaties in de stad Groningen zowel in het centrum als in West.  Wil je eerst een proefles? Dat kan! Je vindt hier het inschrijfformulier.


Klik op de websitebutton voor alle ins en outs!

Ben je benieuwd waar je allemaal lekker kan eten met kinderen in Groningen, kijk tussen al onze kindvriendelijke restaurants.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs