Winterwelvaart mini editieTerug naar het overzicht

vrijdag 1 januari
Reserveer nu een plaatsje voor de mini editie van WinterWelVaart Groningen!
WinterWelVaart wordt jaar in een bijzonder jasje gegoten. De schepen zijn niet toegankelijk maar wel van buiten te bewonderen. 

Laat je verrassen door de warme luistervoorstelling van WinterWelVaart. Een theatrale luisterroute die je via je mobiele telefoon langs monumenten en andere bezienswaardigheden leidt. De tour laat je met een uniek verhaal vol fantasie en historie op een nieuwe manier luisteren en kijken naar de stad. De luisterroute wordt in samenwerking met Studio Tape ontwikkeld, kosteloos beschikbaar gesteld door Tapart en is vanaf 18 december via www.winterwelvaart.nl een half jaar lang ter plekke gratis te beluisteren via je mobiele telefoon. De route is geschikt voor jong (vanaf 6 jaar) en oud. Ga er samen met het gezin, je neefje, nichtje, opa, oma of in je eentje erop uit. Een theatrale wandeling die je hart verwarmt en een glimlach op je gezicht tovert!

Voor meer info klik je op de roze button.

Binnenkort jarig? Vier je verjaardag met een leuk kinderfeestje!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kek Mama magazine wintereditie

Kek Mama magazine wintereditie

We mochten onze favoriete winter uitjes delen in de laatste uitgave van Kek Mama magazine. Super fijn als bewaarspecial voor de komende tijd! Hij ligt nu in de winkel.

Bestel hem hier!