Achter de schermenTerug naar het overzicht

maandag 21 oktober 2019

Zeehondencentrum Pieterburen

Hoofdstraat 94A
9968 AG Pieterburen
Openingstijden Verschillende tijden beschikbaar, klik op de roze websitebutton voor beschikbaarheid en tijden. Prijs €3,50
De gids neemt je mee naar alle speciale zeehonden opvangplekjes bij Zeehondencentrum Pieterburen!
Yes! Een rondleiding door het Zeehondencentrum Pieterburen, wie wil dat nou niet? Op verschillende dagen in september, oktober, november en op de eerste dag van december kan jij een kijkje nemen achter de schermen van het Zeehondencentrum. Reserveel snel!

Een gids neemt je mee achter de schermen van het Zeehondencentrum, je leert van alles over de zeehonden en dit speciale ziekenhuis. Tijdens de rondleiding kom je wat dichter bij de zeehonden bassins, je loopt langs quarantaines en de operatiekamer. Neem een kijkje in de viskeuken, hier wordt de voeding voor de zeehonden gemaakt en kijk rond in de intakeruimte waar de dieren binnengebracht worden.

Deze tour kan tot 24 uur voor aanvang online gereserveerd worden, daarna zijn er alleen nog kaarten beschikbaar aan de balie van het Zeehondencentrum. Rondleiding volgeboekt? Niet getreurd, je kunt natuurlijk gewoon op bezoek komen om de zeehonden te zien! In het bezoekerscentrum is genoeg te zien en te ontdekken! 

Meer weten over dit evenement? Klik dan op de roze websitebutton.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs