Training Stevig StaanTerug naar het overzicht

Na de Herfstvakantie starten nieuwe trainingen Stevig Staan, meld je nu vast aan!
Training & Teaching is expert op het gebied van psychofysieke training-en coachingstrajecten. Stevig Staan is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf ca 10 jaar, gericht op eigen kracht, balans en weerbaarheid. De combinatie van gesprekken, fysieke (vecht)sportoefeningen en reflectie op gedrag en ervaringen, maken deze training zeer effectief. Om het leerrendement zo groot mogelijk te maken wordt er veel aandacht besteed aan het creëren van een veilige omgeving, waarbij de oefeningen naast toegankelijk vooral ook leuk zijn.

Start nieuwe cursus
Na de Herfstvakantie starten nieuwe trainingen Stevig Staan. Heeft jouw zoon of dochter weinig zelfvertrouwen of moeite om grenzen aan te geven of voor zichzelf op te komen? Schrijf hem of haar dan gauw in voor de training Stevig Staan.

Praktische info
De trainingen bestaan uit 7 lessen en vinden plaats in Haren.

Meer informatie
Voor meer informatie en om je kind aan te melden ga je naar de website, klik eenvoudig door via de roze button op deze pagina.


TIP: kijk dagelijks in onze Uitagenda voor leuke tips in de herfstvakantie 

Training en teaching

Blekenweg 36
9753 JS Haren
Openingstijden Zie website (klik door via de roze button) Prijs Zie website (klik door via de roze button) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst

Herfst

Wat is de herfst toch mooi met al die kleuren. Houd je van knutselen? Dat kan natuurlijk goed met alle schatten uit de natuur! Maak eerst een lekkere wandeling door het bos!

Wij hebben weer de leukste uittips voor dit najaar!

Herfsttips