THEATERSPECIAL - alle kindervoorstellingen bij De Klinker

8 oktober 2021
2021 - Cultuurhuis de Klinker in Winschoten heeft weer een prachtig programma vol leuke familievoorstellingen. Boek nu vast je kaarten om zeker te zijn van een plekje en beleef de mooiste voorstellingen met de kinderen. Bekijk hieronder alle titels en maak je keuze.
THEATERSPECIAL - Cultuurhuis de Klinker

Brandweerman Sam Live 2+ 

Van redden krijgt Brandweer Sam nooit genoeg en ook deze keer keert de held van de buurt weer terug naar het theater. Deze toffe voorstelling over de verloren piratenschat voor de kleinste theaterbezoekers is echt een aanrader!

WOENSDAG 20 OKTOBER
Reserveer je tickets 


De Efteling Musical 2+

Jokie uit de Efteling is jarig en krijgt een heel bijzonder geschenk van Jet: Een wereldreis! Ze stappen samen in hun luchtballon en gaan zo stuk voor stuk de verschillende landen door. Een gezellige familiemusical voor kids vanaf 2 jaar.

ZONDAG 24 OKTOBER
Naar deze vrolijke voorstelling 


Ernst, Bobbie en de Rest 4+

Je favoriete kinderhelden komen terug naar het theater met een nieuwe meedoe- en meezingvoorstelling voor de hele familie! In deze voorstelling doen Ernst en Bobbie mee aan een heel bijzondere wedstrijd. Doe je mee?

ZONDAG 16 JANUARI
Ja, hier wil ik heen 


Dolfje Weerwolfje 6+

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna 7. Alhoewel… Dolfje verandert. Hij zal moeten leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. Een bijzonder verhaal over een bijzonder jongetje. Een must see!

ZONDAG 23 JANUARI
Bestel je tickets vast 


Belle en het Beest 4+

In één van de meest romantische volkssprookjes maak je kennis met een slim, sprankelend meisje die verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Een mooie, magische musical vol humor voor de hele familie!

ZONDAG 13 FEBRUARI
Naar Belle & het beest 


Peppa Pig live 2+

Het ondeugende biggetje Peppa Pig gaat met de klas naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Een vrolijk avontuur. Ga je ook mee op reis?

ZONDAG 13 MAART
Check alle info 


Buurman en Buurman 4+

De onhandige buurmannen hebben het afgelopen jaar hard geklust. Een nieuw dak op het huis en de hele schuur is grondig verbouwd. Ze zijn toe aan vakantie en gaan samen naar de camping. Als dat maar goed gaat!

ZATERDAG 7 MEI
Lachen geblazen 


Kinderfilms

Elke maand zijn er ook leuke kinderfilms te zien bij Cultuurhuis de Klinker. Op de website vind je altijd de laatste films in een overzicht. Kom gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes naar de films. Tip: vraag naar de kidsbox ;-)

ELKE MAAND
Naar het filmoverzicht


Veel plezier!
Liefs,
Maud


Na de voorstelling een hapje eten? Kijk hier voor kindvriendelijke restaurants in de buurt >>>Naar de website