Quarantaine doe-tips!Terug naar het overzicht

Groninger Museum

Museumeiland 1
9711 ME Groningen
Openingstijden Dinsdag t/m zondag: 10 - 17 uur Prijs Kinderen mogen gratis naar binnen Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Corona Update: Quarantaine doe-tips met elke week een nieuwe opdracht....
Corona Update:  Doe-tips voor iedereen, elke week een nieuwe opdracht. De eerste opdracht was: maak je eigen bevrijdingsrok. Komende vrijdag komt de tweede opdracht online. Er zijn leuk prijsjes te verdienen.

Ook is het Groninger museum begonnen met ‘KIJKMANIEREN’, waarin we steeds twee kunstwerken presenteren, met de vraag: ‘Wij denken dat deze twee kunstwerken bij elkaar passen, maar vind jij dat ook?’. Een soort slow-looking, even focussen, kijken, je gedachten laten gaan over wat je zien.

Bekijk het via de roze websitebutton.

---------------------------------------------------------------------------

In het Groninger Museum is van alles te beleven! Door de speurneuzen speurtocht te doen is het museum gelijk een stuk interactiever. Je kunt op een zelfstandige manier de exposities van het museum ontdekken.

Je krijgt vanuit de informatiebalie een etui mee met kleurpotloden, caleidoscoop, kleurdobbelstenen en een kijkvenster. Als je aan het einde van de ronde je etui weer inlevert krijg je een mooi presentje.

De speurtocht is heel erg leuk om te doen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar, ouders of begeleiders moeten de kleinsten even helpen met lezen. Entree voor kinderen is gratis in het Groninger musem!

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Er worden ook activiteiten georganiseerd in het Groninger Museum, je vindt ze in onze uitagenda!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs