Word Junior Energiecoach!Terug naar het overzicht

Bespaar energie én geld met een superleuk spel voor kinderen van 7 tot 12 jaar.
Op 4 maart start je in Groningen met het nieuwe programma.

De Gemeente Groningen is een samenwerking gestart met Junior Energiecoach om gezinnen in Groningen meer bewust te maken van hun energieverbruik en hoe je eenvoudig meer kunt besparen. Kinderen leren er veel van en bovendien is het erg leuk om hier samen mee bezig te zijn.

Doe je mee?

Spelletjes, challenges en winacties

Met challenges, winacties, puzzels, spelletjes en proefjes ontdek je waar jullie kunnen besparen. Denk bijvoorbeeld aan een stopcontactsafari; doe eerst een gok hoeveel stopcontacten er zijn in huis en ga dan op expeditie in alle kamers. Wanneer kun je het beste je mobiele telefoon opladen? Als de batterij helemaal leeg is of juist niet? Op de website vind je nu al leuke puzzels en spelletjes. Neem vast een kijkje! Wedden dat jij straks ook zegt: ‘Met energie kun je lachen!’

Meld je gratis aan

Doe mee en schrijf je vandaag nog in voor de eerst volgende ronde, die start op vrijdag 4 maart. In de week van 28 februari krijg je dan het startpakket. Hierin zitten leuke verrassingen voor de kinderen en uitleg over het programma. Klik op de roze button voor mee info én om je aan te melden.

Dit wil je niet missen!

Gemeente Groningen


Groningen
Openingstijden Meld je aan vóór 28 februari 2022 Prijs Gratis Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Januari 2022

Januari 2022

De scholen zijn weer van start! Fijn dat de kindjes weer naar school kunnen. Voor na school en in de weekenden verzamelen wij natuurlijk weer gewoon de leukste tips bij jou in de buurt.

Eropuit tips