icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Pop-up Doe museum!Terug naar het overzicht

Steek je handen uit de mouwen en maak zelf kunst in het Doe museum van Kielzog in Hoogezand!
Deze zomer is het te gekke Doe museum te vinden in Kielzog. De theaterzaal van Kielzog zal dan in het teken staan van bouwen, zelf kunst maken en dingen doen!

Creatieve workshops voor kinderen

Het Doe museum is de place to be voor alle creatievelingen onder ons. Hou je van bouwen of kunst maken? Bouw dan je eigen kunstwerk met Bricks, of laat de inner picasso in jezelf los en schilder je eigen meesterwerk. Ook zijn er elke dag toffe kunstworkshops te vinden in het Doe museum. Het is zeker een museum vol inspiratie en creativiteit!

Het Doe museum is geschikt voor kinderen van alle leeftijden (kindjes onder de 5 met begeleiding). Je bent natuurlijk nooit te oud om lekker met de handen aan de slag te gaan dus ook voor volwassenen is het een toffe ervaring. Dit maakt het een ideaal uitje voor het hele gezin!

Elke dag workshops Bricks 

Een haai, pinguïn, je favoriete huisdier, een bijzonder mozaïek of je droomhuis? Je kunt ze elke dag bouwen met Bricks van 14:00 uur tot 16:00 uur. Er zijn kilo’s blokjes gesorteerd op kleur en soort waar je te gekke dingen mee kunt maken. Denk aan sieraden, een stad van hoge gebouwen, je eigen handtas, een animatiefilm en natuurlijk je favoriete dier! Laat je verrassen en leer Bricks op een andere manier gebruiken dan je gewend bent. Benieuwd naar het volledige programma van de workshops? Klik op de roze website button voor het overzicht!

Dagkaart bestellen

Bestel snel je Dagkaart via de roze websitebutton!


TIP: kijk hier voor meer leuke uittips in de zomervakantie in Groningen >>>

Het Kielzog

Gorecht Oost 157
9603 AE Hoogezand
Openingstijden Elke dag van 11:00 tot 17:00 uur Prijs Dagkaart: €5,00 p.p.
Of neem een zomerabonnement voor €10 en betaal per keer maar €1!
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Jippie... zomervakantie!

Jippie... zomervakantie!

De zomervakantie is nu echt van start! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Er zijn zoveel leuke activiteiten voor kinderen in Groningen.

Bekijk onze tips en geniet van de zomer!

Leuke uittips