Richard III (10+)Terug naar het overzicht

Een frisse en snelle theaterbewerking over ‘de grootste slechterik aller tijden’ in theater Het Kielzog!
Stel je voor dat de beste schrijver die ooit heeft geleefd een toneelstuk over jou schrijft. Dat is toch fantastisch! Het overkomt koning Richard III. Shakespeare maakt met zijn toneelstuk van Richard de grootste slechterik allertijden, wereldberoemd om zijn slechte daden! Alleen is Richard daar niet zo blij mee, want hij was toch ook best aardig? Het wordt tijd dat hij de schrijver opzoekt: dit moet worden rechtgezet. Maar kan dat zomaar?

Wij hebben vreselijk gelachen. Een voorstelling met fantastische acteurs, grappige personages en een verhaal om ook daarna nog over na te denken!
Een must see: Zondag 11 december om 15:00 uur

In deze snelle bewerking van Richard III (10+) zie je – naast al het verraad om de kroon in handen te krijgen – hoe gevaarlijk woorden kunnen zijn. Zeker als ze zwart op wit staan, want gehaat of geliefd kun je worden in slechts één zin.

Gratis parkeren
Je kunt je auto gratis parkeren op loopafstand van het theater (Kielzog, Gorecht Oost 157, Hoogezand). Het theater is trouwens ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer of op de fiets.

Meer info & tickets
Klik op de roze button voor tickets en informatie over deze voorstelling.

Kijk voor een compleet overzicht van de leukste familievoorstellingen in onze uitagenda.

Het Kielzog

Gorecht Oost 157
9603 AE Hoogezand
Openingstijden Zondag 11 december om 15:00 uur Prijs Rang 1 € 8,55
CJP € 4,50
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Alle Sinterklaas activiteiten in Groningen!

Alle Sinterklaas activiteiten in Groningen!

Alle Sinterklaas activiteiten in Groningen op een rij! Waar is zijn werkkamer, stap aan boord van de Sinterklaas Express voor een treinritje met de Goedheiligman. Kijk in de Uitagenda voor alle tips.

Sint activiteiten