Vakantieuitjes & tipsTerug naar het overzicht

Kerstvakantie uitjes voor 't hele gezin. Ga er met je kinderen op uit, check hier alle tips!
Kerstvakantie uitjes voor ouders met kinderen vanaf 2 jaar vind je op Kidsproof Groningen! Want zeg nou zelf wat is nou leuker dan; eropuit met het gezin?

Op onze Eropuit pagina vind je alle kinderuitjes en tips die je dagelijks kunt doen!

In de Uitagenda vind je ook uitjes die op een speciale dag plaatsvinden. Hier vind je dus ook kerstmarkten, lichtjestochten en andere gezinsuitjes. Klik door om alle kerstvakantie tips in Groningen te bekijken!

We verzamelen de tips in Groningen stad, maar ook in dorpen zoals Haren, Midwolda, Veendam, Winschoten, Wedde, Stadskanaal, Delfzijl en Leek.

Wil je de tips als eerste per email van ons ontvangen, meld je dan hier aan

Er is in en om Groningen zo veel leuks te doen voor het hele gezin, of jullie in de vakantie nou graag de natuur in gaan, naar het bos, een museum bezoeken, een mooie theatervoorstelling bijwonen, met dieren knuffelen of naar de bioscoop gaan, wij verzamelen het allemaal.

Natuurlijk ook leuk om een vakantie uitje te combineren met een drankje en iets lekkers bij een van de vele Kindvriendelijke restaurants in Groningen >>>.

Goed weekend!

PS: Heb je zelf een leuke weekendtip? Wij delen 'm graag! Laat het ons weten via groningen@kidsproof.nl 

Kidsproof Groningen


Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente...

Lente...

De lente hangt in de lucht. Hebben jullie al lammetjes gespot? Langzaam kom de blaadjes weer aan de bomen, het is langer licht en we zijn weer veel buiten te vinden!
Tijd om leuke dingen te doen! Bekijk hier alle lente-tips >

Uittips in Groningen