DINODAG in MuzeeAquariumTerug naar het overzicht

Kom naar de DINODAG in het MuzeeAquarium in Delfzijl en beleef een fantastische dag!
Op zaterdag 16 oktober is het héééél spannend in het MuzeeAquarium....dan is het DINODAG!

Bodemschatten
Het is dan de Dag van de bodemschatten in het museum in Delfzijl. Er is van alles te doen op het gebied van archeologie, stenen, fossielen, mineralen, en wat je maar in de bodem kunt vinden.

Zelf aan de slag
Je mag zelf ook zoeken met een metaaldetector! Je kunt een Dino-speurtocht doen en er zijn twee lezingen over 'De opkomst en ondergang van de dinosauriërs' door Koos Tap. Natuurlijk kun je ook alles in het museum bekijken en er is een grote speelhoek voor de kinderen.

Neem je stenen mee!
Je mag eigen gevonden stenen of fossielen meenemen om te laten bekijken door experts. Wie weet leer je nog van alles over je eigen stenen.

Kinderen gratis entree
Op deze bijzondere dag dag is de entree voor kinderen gratis als je een dino, of je opa of je oma meeneemt! Samen op pad door het museum en alles te weten komen over de dino's. Hoe cool is dat!

Mis het niet
Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen in het aquarium. Zorg dat je erbij bent, vooraf reserveren is niet nodig. Klik op de roze button om naar de website te gaan.


Tip: Kijk in onze Uitagenda voor meer leuke uitjes tijdens de herfstvakantie

MuzeeAquarium Delfzijl

Zeebadweg 7a
9933 AV Delfzijl
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x leuke theatervoorstellingen

8x leuke theatervoorstellingen

Vier de vakantie bij Spot Groningen. Samen met je kind(eren) geniet je van fantastische uitvindingen, overdonderend muziektheater, adembenemend circustheater en nog heel veel meer. Kies uit een van de 8 jeugdvoorstellingen!

Bekijk ze alle 8