Familieconcert: DoornroosjeTerug naar het overzicht

TIP: Bezoek het mooie familieconcert Doornroosje van het Noord Nederlands Orkest bij Spot Groningen!
In dit familieconcert voor jong en oud spelen zangeres en actrice Charlene Sancho en het Noord Nederlands Orkest het beroemde sprookje Doornroosje. Te zien op 25 maart bij Spot Groningen.

Het verhaal van Doornroosje

Als verteller neemt Charlene de luisteraars mee naar een 17e-eeuws koninklijk hof, waar edelen en feeën het doopfeest van het lieve prinsesje Aurora bijwonen. De vrolijke stemming slaat snel om als de slechte fee Carabosse de feestzaal betreedt. Omdat zij niet was uitgenodigd, straft zij de koning en koningin door een vloek over het prinsesje uit te spreken. Op haar zestiende verjaardag zal Aurora zich prikken aan een spinnewiel en sterven. Gelukkig weet de goede fee de vloek te verzachten. Aurora zal niet sterven, maar honderd jaar slapen, tot een prins haar wakker kust!

Het orkest speelt de mooiste melodieën uit de balletmuziek Doornroosje van de Russische componist Tsjaikovski. Het is een feest om te horen hoe goed de muziek past bij de goede en kwade sprookjesfiguren die Charlene Sancho ten tonele voert.

Meer info & tickets
Dit uitje klinkt als muziek in de oren! Klik op de roze button voor tickets en informatie!

Tip: Maak het dagje uit compleet met een gezellig diner met de kids, neem een kijkje in de categorie Uit eten.

Noord Nederlands Orkest

Trompsingel 35
9724 DA Groningen
Openingstijden 25 maart 2023 om 15:00 uur Prijs Tickets vanaf 12,50 Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste uittips ook in je mailbox!

De leukste uittips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je maibox!

Schrijf je in