SPOT in de herfstvakantieTerug naar het overzicht

Bekijk de leukste theatervoorstellingen in de herfstvakantie bij SPOT Groningen!
Kom in de herfstvakantie genieten van de leukste theatervoorstellingen in de Stadsschouwburg, De Oosterpoort en Grand Theatre.

Binnenwoud (2+) is half voorstelling, half boslaboratorium, over de onzichtbare kleuren van de natuur, over verfbrouwsels maken uit bladeren en wortels, en over jezelf een beetje een heks voelen.

Ze zijn weer terug! Andy’s en Terry’s Boomhut is nu 52 verdiepingen hoog. De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen (7+) heeft zo mogelijk nog meer fantastische uitvindingen.

IK… eh ik (6+) is een verrassend grappige en tegenlijkertijd vervreemdend en confronterende voorstelling van Het Houten Huis.

Bange Rick (4+) is een dansvoorstelling voor alle bangeriken die stiekem toch heel dapper zijn. 

Op originele en betoverende wijze wordt het thema pesten bespreekbaar gemaakt in de voorstelling Het open boek (8+).

Een feest om te janken (4+) is een voorstelling met een hoog tempo en fysiek spel over hebberigheid en verlanglijstjes die veel ellende veroorzaken. Want soms geeft niks willen meer plezier.

Ga mee op een grenzeloze reis vol spectaculaire acrobatiek, risico, dynamiek en humor in de voorstelling WIRWAR (6+).

Vergeten dieren en verloren zaken (6+) vertelt het verhaal van mijnheer Ut, waar bijzondere planten en dieren tot leven komen.

Tijdens het ochtendprogramma Tussen Kunst en Kids (4+) verandert de benedenzaal van het Grand Theatre in een vrolijke speeltuin, waar je lekker kunt spelen, chillen en denken.

Tickets
Kom je ook? Voor meer info en tickets klik je op de roze button.

SPOT

Trompsingel 27
9724 DA Groningen
Openingstijden Zaterdag 16 t/m zondag 24 oktober Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x leuke theatervoorstellingen

8x leuke theatervoorstellingen

Vier de vakantie bij Spot Groningen. Samen met je kind(eren) geniet je van fantastische uitvindingen, overdonderend muziektheater, adembenemend circustheater en nog heel veel meer. Kies uit een van de 8 jeugdvoorstellingen!

Bekijk ze alle 8