Vet KindercabaretTerug naar het overzicht

Deze show vol humor en knettergekke acts is een 'must-see' voor ouders en kids!
VET Kindercabaret bewijst met knettergekke acts en grappige humor dat ouders niet moeten dabben, dat ze eigenlijk VET vaak ongelijk hebben en dat bedtijd een hartstikke stom woord is. Een van onze favoriete theatervoorstellingen voor zowel ouders als kids!

Niets moet, alles mag
In deze circusachtige theatervoorstelling worden de kinderen meegenomen in een wereld waar niets moet, maar vooral heel veel mag. Geen regels, geen huiswerk maar wel lekker hard lachen om grappige situaties en liedjes. Voorstelling Kapot Vet brengt bij iedereen wel een grijns op het gezicht!

Tickets reserveren
Interesse? Reserveer dan snel je kaarten of wil je misschien meer weten over Kindercabaretvoorstelling Kapot Vet? Klik dan op de roze websitebutton!


TIPKijk op onze eropuitpagina voor de leukste Kidsproof uitjes in Groningen! 

Theater van Beresteyn

Museumplein 5a
9641 AD Veendam
Openingstijden zie website, klik door via de roze button Prijs zie website, klik door via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst

Herfst

Wat is de herfst toch mooi met al die kleuren. Houd je van knutselen? Dat kan natuurlijk goed met alle schatten uit de natuur! Maak eerst een lekkere wandeling door het bos!

Wij hebben weer de leukste uittips voor dit najaar!

Herfsttips