Speurtocht bij DIG IT ALLTerug naar het overzicht

Ontdek de collectie en ervaar wat wetenschap is tijdens deze speurtocht bij het Universiteitsmuseum!

In het Universiteitsmuseum leer je alles over het menselijk lichaam, natuur en techniek, planeten en satellieten en mummies en maskers. Kun je stroom zien? Wat is luchtdruk? Hoe werkt je lichaam? Hoeveel weeg je als je op de maan zou staan? In het museum vind je antwoord op al deze vragen.

Momenteel kun je de tentoonstelling DIG IT ALL komen bewonderen. DIG IT ALL is een bijzondere archeologietentoonstelling.

Leuke speurtocht voor kinderen

Ook zit er een leuke speurtocht voor kids bij! Ga tijdens de speurtocht als junior-archeoloog op zoek naar het antwoord op verschillende vragen. Vind vervolgens het woord waar museumkat Doerak naar op zoek is. De speurtocht is gratis af te halen bij de entreebalie.


Meer info & tickets
Komen jullie ook naar het museum? Kinderen hebben gratis entree. Reserveer dan via de roze button. 

Wil je nog een ander museum zien? Bekijk dan ook ons overzicht van andere leuke musea op onze eropuit-pagina!

 

Universiteitsmuseum

Oude Kijk in 't Jatstraat 7a
9712 EA Groningen
Openingstijden zie website Prijs Gratis tot en met 18 jaar, volwassenen betalen €5 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x leuke theatervoorstellingen

8x leuke theatervoorstellingen

Vier de vakantie bij Spot Groningen. Samen met je kind(eren) geniet je van fantastische uitvindingen, overdonderend muziektheater, adembenemend circustheater en nog heel veel meer. Kies uit een van de 8 jeugdvoorstellingen!

Bekijk ze alle 8