Sportmax vakantiekampenTerug naar het overzicht

Ga jij mee op een van de sportieve vakantiekampen van Sportmax Events?
Wanneer je op zoek bent naar een sportief zomerkamp waar je ook nog eens veel plezier kan beleven, ben je bij Sportmax Events aan het juiste adres! Deze kampen zijn met overnachting. Er is keuze uit verschillende kampen, namelijk:

Tenniskampen
Tijdens een onvergetelijke week intensief trainen op de tennisbaan en daarnaast een gezellig en uitdagend recreatief programma. Maak vrienden voor het leven op ons tenniskamp! Jij komt toch ook?

Hockeykampen
Een week lang hard werken op het veld en buiten de trainingen om gezellige en spannende activiteiten. Beleef een onvergetelijke week en maak vrienden voor het leven op ons hockeykamp! Jij komt toch ook?

Multisportkampen
In één week tenminste 5 verschillende sporten beoefenen en ontdekken wat voor sport bij jou past! Daarnaast buiten het sporten om nog heel veel gezellige en uitdagende activiteiten tijdens ons Multisport kamp! Jij komt toch ook?

Meer informatie over o.a. data en leeftijden vind je via de roze website button!

Sportmax Events

St. Jansplein 142
5141 GT Waalwijk
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Alle Sinterklaas activiteiten in Groningen!

Alle Sinterklaas activiteiten in Groningen!

Alle Sinterklaas activiteiten in Groningen op een rij! Waar is zijn werkkamer, stap aan boord van de Sinterklaas Express voor een treinritje met de Goedheiligman. Kijk in de Uitagenda voor alle tips.

Sint activiteiten