5 X Binnenspeeltuinen!

18 juli 2018
You love it or you hate it... indoor speelparadijzen! Maar geef toe, heerlijk om je kids hier af en toe 'uit te laten' en zelf even met krantje en koffie te relaxen. Ken je deze al?
1) Speelkasteel in Hoofddorp

Prinsen en prinsessen kunnen hier lekker BINNEN én BUITEN spelen op wel 7000m2 vol klim- en klautertoestellen! 
Er zijn verschillende uitdagingen voor kinderen van 0 tot 12 jaar.
Tip: Vanaf 16.30 uur kun je eten in het aangrenzende pannenkoekenrestaurant, lekker om de speeldag mee af te sluiten!

2) Kidszoo in Noordwijkerhout
---CORONA UPDATE ---- 
Laatste update 5 juni: Vooralsnog is Kidszoo gesloten, er wordt hard aan gewerkt z.s.m weer open te kunnen.
Een fijne, SCHONE speelomgeving waar voor de kinderen veel uitdaging is, en waar het voor de ouders ook geen straf is om te zitten in het loungegedeelte waar onder andere LEKKERE koffie en GEZONDE broodjes worden geserveerd. 
Tip: Vanaf 16.30 uur betaal je een gereduceerd tarief, ook wel het 'bliksembezoek' genoemd!

3) Monkey Town Haarlem

Een enorme ruimte met klimtoestellen, ballenbakken en trampolines (tegen bijbetaling). Er is een aparte speelruimte voor de jongste kinderen. Omdat begeleiding verplicht is mogen ouders gratis mee naar binnen. En van de WiFi gebruik maken ;-)

4) Midget Voetgolf in NIeuw-Vennep

Geen glijbaan of ballenbak, wél 18 holes, groot genoeg voor een voetbal! En ín een hal, dus lekker overdekt. Heb je alle 18 holes getrotseerd? Dan kun je nog 'voetpool' spelen of 'gewoon' een potje voetballen.

5) Street Jump in Overveen

Je hebt trampolinehallen en trampolinehallen... maar de GROOTSTE en meest uitdagende zit vanaf 18 augustus gewoon in onze eigen regio! Ruim 2000M2 jump-plezier verspreid over 8 verschillende, uidagende area's, zó cool!