De leukste kinderfeestjes in en om Haarlem!

30 augustus 2021
Vind hier het leukste, meest originele kinderfeestje voor jouw jarige! Kinderfeestjes in en om Haarlem, zowel binnen als buiten, geschikt voor zomer of winter. Partijtjes voor kinderen van 4 of 5 jaar maar ook voor middenbouw; 6, 7, 8 , 9 jaar of bovenbouw kids; 10, 11 of 12 jaar!
Binnen - en buiten kinderfeestjes in Haarlem e.o.

Buitenfeestjes

Feesten in de buitenlucht; als het éven kan is dat natuurlijk ideaal! Sommige buitenfeestjes zijn alleen in het voorjaar en de zomer te boeken, andere ook in de herfst en winter.

Feestjes die van april t/m oktober te boeken zijn:

Natuur Speeleiland Haarlem

Een speurtocht, midgetgolf, lasergamen, onbeperkt spelen of een combi van alles; op het Natuur Speeleiland geef jij zelf aan hoe het feestje eruit moet zien! Het eiland is nog tot eind oktober open en goed bereikbaar met de auto. Palènpa Park

Handen uit de mouwen en goed samenwerken; met als resultaat van het harde werk een fantastische hut waarin lekker gespeeld en gepicknickt kan worden! Dit gave feestje bij Palénpa Park is nog t/m oktober te boeken. 

Klimpark 21

Bij het Klimpark in Nieuw-Vennep kunnen kinderen vanaf de kleuterleeftijd al komen klimmen! Zij nemen dan de route op 1 meter hoogte. Voor oudere kinderen zijn er hogere en dus uitdagender routes en daarna de zipline van 100 meter! 

Surfen en andere strand activiteiten bij First Wave

Bij deze gezellige surfschool in Zandvoort kunnen kids vanaf 8 jaar de stoerste en meest originele feestjes vieren! Natuurlijk kunnen zij surfen, maar ook korren, suppen op de méga sup, bodyboarden, beachgames spelen of longboarden! Het hele jaar door te boeken:

Boerderijfeestje bij Zorgvrij

Voor avontuurlijke feestvarkentjes van 5- 7 jaar is dit feestje bij Boerderij Zorgvrij echt hélemaal geweldig! Geiten borstelen, koeien voeren, spelletjes doen en meer; in de feestvarkenkar zitten allemaal leuke opdrachten! Ook in de winter heel leuk!

Midgetgolf Haarlem

Op de midgetgolfbaan vlakbij de Haarlemmerhout kun je hartstikke leuk een kinderfeestje vieren! Boek hiervoor een arrangement waarbij de kids ook een zakje chips en een lekker ijsje krijgen. Te boeken op woe, vrij, zat- en zondagen.

Lasergame met On the Move

Midden in de duinen tussen de bomen is DE plek voor een goed potje lasergame. On the Move biedt in samenwerking met Kraantje Lek een super compleet kinderfeestjes arrangement! Te boeken op woensdagmiddag en zaterdag.Bubbelbal en meer bij UP Events

Zoek je een mega tof kinderfeestje? Bij UP Events kun je uit veel toffe kinderfeestjes kiezen, zoals escape game, bubbelvoetbal, lasergamen, VR, archery tag, boogschieten... Heb je moeite met kiezen? Een combi kan ook!

Themafeestjes bij Sportfever - Kan buiten en binnen!- 

Voor kinderen vanaf 4 jaar heeft Sportfever verschillende gave, compleet verzorgde themafeestjes, al vanaf €9,50 per kind! Harry's toverfeest, Lasergamen, Expeditie Sportfever of Wie is de verrader; kies je favoriet! 

Binnenfeestjes

Knus met z'n allen binnen feesten, het weer kan geen spelbreker zijn en je hebt de kinderen allemaal overzichtelijk bij elkaar. Kijk eens naar deze gave binnen-kinderfeestjes in en om Haarlem!

VRCafé Haarlem

Hoe gaaf klinkt het om te vliegen als een vogel of samen met je vriendjes of vriendinnetjes orcs tegenhouden met pijl en boog... of om te lasergamen in Virtual Reality? Het kan allemaal bij het VRCafé in Haarlem centrum, tof voor kids van 8+!Brick kids feestje bij de Loco Fabriek

De kinderen worden door een Brick Master van de Loco Fabriek ontvangen in een ruimte met honderden- misschien wel dúizenden- LEGO® steentjes! Ze gaan naar voorbeelden of uit eigen fantastie aan de slag en sluiten af met een LEGO -battle!

Filmfeestje bij Kinepolis

Samen met vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag vieren als een echte ster; dat kan bij Kinepolis Haarlem Schalkwijk! Kijk je ogen uit bij een leuke kinderfilm en geniet van een drankje én snackje. Kies een arrangement en feesten maar!

Street Jump Haarlem

Trampolines natuurlijk, en nóg meer trampolines, dat is wat de kids verwachten bij een jump feest! Maar wist je dat er bij Street Jump Haarlem nog meer is? Check eens de Dunk area, het Ninja parcours, de Carrousel... zo gaaf! 

Stoer feest bij Forttreffelijk

Bij FORTtreffelijk in Marken-Binnen kan je een stoer partijtje geven met een escaperoom én lasergamen in een fantastisch fort! Een unieke locatie voor een onvergetelijk feestje; het ritje van een half uurtje meer dan waard! 

LEGO® bouwen en programmeren met Young Engineers

Op de door jou gekozen dag en tijd komt Young Engineers met prachtig LEGO® materiaal naar jullie toe voor een onvergetelijk feest. Kinderen tot 9 jaar kunnen gave modellen bouwen, oudere kids kunnen zelfs gaan programmeren!

Themafeestjes bij Kids en Cake

Van een stoer Piratenfeest tot een lief Prinsessenfeestje of een Cupcakeparty; Kids en Cake verzorgt de meest complete themafeestjes bij je thuis! Liever feesten op locatie? Lees dan meer over bak- of fossielenfeestjes op bijzondere locaties!

Midget Voetgolf

Tijdens een partijtje bij Midget Voetgolf doorlopen de kids de 18 holes, spelen ze in de voetbalarena en met de snelheidsmeter. Daarna genieten ze van een welverdiend frietje met een snack en limonade. Als afsluiter is er ook nog een zakje snoep!

Huur de speeltuin af!

Speeltuinvereniging Floragaarde verhuurt haar ruimte voor feestjes voor de allerkleinsten tot en met kinderen uit groep 8. Ideaal! Je kunt gebruik maken van een binnen- en een buitenruimte en de kids kunnen natuurlijk de speeltuin in!Tot slot nog een tip voor wie in aanmerking komt of wil helpen:

Verjaardagsbox via de Speelgoedbank

Ieder kind verdient een verjaardagsfeest! Vanuit haar samenwerking met de Stichting Jarige Job geeft Speelgoedbank Haarlem kinderen die bij hen zijn aangemeld een verjaardagsbox met daarin alles voor een feestelijke dag!