de Schuur | Film-Theater-Café

18 april 2022
Bij de Schuur Haarlem vind je méér dan theater en film alleen! Lees meer over het programma, het café en het aanbod speciaal voor kinderen!
De Schuur Haarlem - Foto: Cas van Kerkwijk

Misschien ben je ooit naar een voorstelling geweest in de Toneelschuur. Of naar een film in de Filmschuur. Dan ken je de Schuur al, maar dan onder de oude naam. Vanaf nu gebruiken ze de lekker korte naam; de Schuur. Hiermee laten ze zien dat je naast theater en film ook terecht kan voor dans, workshops, talks, DJ's en een ontzettend gezellig café! Niet alleen voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen! Wij komen er altijd graag met onze kids.


Foto: Cas van Kerkwijk


Met kinderen naar De Schuur

Volwassenen kunnen dagelijks in de Schuur terecht voor kwaliteitstheater en de beste arthouse films maar ook voor kinderen is er een geweldig leuk aanbod. Vooral in de weekends en schoolvakanties wordt er uitgepakt voor de kids met bijzondere programmakeuzes die je niet snel ergens anders zal zien.

Wij kijken elke week even op de site van de Schuur naar het filmprogramma voor de komende dagen, en elk kwartaal welke leuke nieuwe jeugdvoorstellingen geprogrammeerd zijn. In schoolvakanties is vaak heel veel te doen voor kinderen en vakanties worden ook altijd feestelijk afgesloten met een kinderdiscoChillen in het Schuur- Café

Stel je voor; een regenachtige woensdagmiddag, je kinderen willen een film zien maar jij moet nog werken? Kom naar De Schuur! Het gezellige café is onlangs verbouwd en nog gezelliger gemaakt, met oog voor duurzaamheid én met goede wifi! Toch wel een eerste levensbehoefte ;) en ideaal voor als ik mijn deadline nog niet heb gehaald…

Het café is elke dag van 10:30 tot 00:00 uur geopend voor een kop koffie, een lekkere lunch, borrels & bites en zelfs diner. In het weekend zijn er regelmatig DJ's of andere artiesten. En ja, je kunt er ook gewoon heen als je niet van plan bent naar een film of voorstelling te gaan.


Foto: Jaap Kroon

Voorstelling en lunch; een compleet uitje!

De kindervoorstellingen zijn vaak ’s middags, dus wij maken er dan het liefst een gezellig uitje van mét lunch. Fijn dat dat allemaal onder 1 dak kan! 

Klik door naar de website om te zien wat er de komende tijd op het programma van De Schuur staat!

TIP
: De Schuur ontvangt graag schoolgroepen. Wijs de school van jouw kind op de educatieve programma's van De Schuur!
TIP 2: Een bon van De Schuur is een leuk cadeautje voor een jarige Job of Jet! Naar de website