Great Christmas Circus Beverwijk

1 oktober 2023
Boek nu met de hoogste KIDSPROOF KORTING je kaartjes voor dit sfeervolle en spectaculaire KERSTCIRCUS in Beverwijk;
Van 16 december 2023 tot en met 7 januari 2024 vindt de tweede editie van het Great Christmas Circus plaats. Het is de ultieme show voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie. Nóg groter, nog mooier en helemaal nieuw. Een sfeervol en spectaculair kerstcircus. Wat een fijn vakantie uitje voor het hele gezin deze kerstvakantie. De tenten voor het circus staan op P5 van De Bazaar in Beverwijk.

Nu met de hoogste KIDSPROOF KORTING. Bestel je korting tickets hier.

De voorverkoop is begonnen. Dit is inclusief de Kidsproof €10 voordeel.

Voorkom teleurstelling en reserveer nu tickets met de hoogste korting voor de beste plekken.
Ps. deze kortingslink delen met vrienden en familie, dat mag.Grootse familieshow in Nederland tijdens de kerstvakantie met wereldsterren.

In de twee uur durende show ziet het publiek dit keer bijvoorbeeld huiveringwekkende stunts aan een vliegende kroonluchter. Daarnaast is er ongeëvenaarde acrobatiek op immense schommels waarmee acrobaten naar de nok van de tent gekatapulteerd worden en natuurlijk zorgen clowns voor de vrolijke noot. Showgirls, moderne muziek en prachtige kostuums maken de beleving compleet. De voorstelling bevat geen dieren.

 

Comfort en kerstsfeer Great Christmas Circus

 
Circus is meer dan alleen een voorstelling. De beleving voor het publiek begint al bij aankomst op het circusterrein. Alle tenten van het Great Christmas Circus Beverwijk zijn voorzien van duizenden lampjes. Het volledige tentencomplex is bovendien in kerstsfeer gedecoreerd. Het bezoekerscomfort is daarnaast optimaal. De theatertent is uitgerust met comfortabele kuipstoelen en het circus is aangenaam verwarmd. Er is plaats voor meer dan duizend bezoekers per voorstelling in de immense tent van het Great Christmas Circus. De vraag naar kaarten is groot dus tijdig reserveren is raadzaam. 
 

Praktische informatie Great Christmas Circus

 
Data: zaterdag 16 december 2023 en zondag 7 januari 2024
Locatie: Theatertent op P5 van De Bazaar in Beverwijk
Voor navigatie: Parallelweg 51 – Beverwijk
Voordeel kaarten met korting: https://bit.ly/kidsproofkortingGCC

Voordeel tickets hoogste korting Great Christmas Circus

Klik door op de roze button om direct naar de kortings kaarten met 10 euro voordeel te gaan.
Voordeel kaarten met korting: https://bit.ly/kidsproofkortingGCC