icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43
Kidsproof blogTerug

Kinderboekenweek bij de Vries van Stockum

23 september
Win een verrassingspakket! De Vries van Stockum heeft een winactie én leuke kinderboekenweek-activiteiten in de winkel!
Reis mee met het grootste leesfeest voor kinderen! Kinderboeken over voertuigen staan centraal in de Kinderboekenweek 2019, die loopt van woensdag 2 oktober tot en met zondag 13 oktober 2019. Tijdens de Kinderboekenweek zijn twee speciale uitgaven verkrijgbaar. Het geschenk Haaientanden van Anna Woltz krijg je cadeau bij besteding vanaf € 10 aan kinderboeken. Het Prentenboek van de Kinderboekenweek 'André het astronautje op zoek naar Laika', koop je voor €7,25.

Winactie
Win een vinnig verrassingspakket! De auteur van het Kinderboekenweekgeschenk, Anna Woltz, bezoekt op zondag 6 oktober om 12.30 uur de winkel in Haarlem. Dan mag je haar eens goed aan de tand voelen. Doe je mee? Vraag in de winkel om een haaientand, noteer hierop jouw vraag aan Anna en maak kans op een vinnig verrassingspakket!

Voorleesfeest
Woensdag 2 oktober van 11.00 tot 11.30 uur | Toegang: Gratis 
Trap de Kinderboekenweek af met Michael Middelkoop. Hij leest voor uit zijn prentenboek 'Idje wil niet naar de kapper'. Met een snoepje en limonade om het extra feestelijk te maken! 

Ontmoet Anna Woltz
Zondag 6 oktober van 12.30 tot 13.30 uur | Toegang: Gratis
Ontmoet de schrijfster van het Kinderboekenweekgeschenk! Maak jouw exemplaar van het geschenk extra bijzonder en vraag Anna om een handtekening. Zij kiest deze middag de winnaar van het vinnige verrassingspakket. 

Ontdek Het geheim van de frisbee
Woensdag 9 oktober van 15.00 tot 16.00 uur Toegang: Gratis
Wist jij dat muggen tussen regendruppels door vliegen? Op deze wetenschapsmiddag in de Kinderboekenweek ga je samen met echte wetenschappers op zoek naar simpele verklaringen voor opmerkelijke zaken. 

Schrijfworkshop
Vrijdag 11 oktober van 16.00 tot 17.30 uur | Toegang: € 18
Leer hoe je een écht goed verhaal schrijft in deze leuke workshop van Jonne Kramer. Een superleuke schrijfworkshop, met iets lekkers erbij en het boek van Jonne (natuurlijk door haar gesigneerd) zit bij de prijs inbegrepen!

Kinderyoga
Zaterdag 12 oktober van 10.30 tot 11.30 uur | Toegang: Gratis
Rol één van de yogamatjes uit en ontdek hoe je krulpt als een cobra. Na de les van Mara Leiblum kunnen de kinderen een tekening maken over hun avonturen.

Lees hier meer over de Kinderboekenweek bij de Vries van Stockum!