Kinderfeestjes in coronatijd

12 maart 2021
Een kinderverjaardag wil je vieren, óók in een periode dat er allerlei beperkingen gelden door dat stomme coronavirus. Deze kinderfeestjes kunnen wel!
Coronaproof kinderfeestjes

Lasergamen bij Kraantje Lek

On the move zorgt voor alles wat nodig is voor een geweldig kinderfeestje op een té gekke plek! De laserguns, speelmateriaal, kadootjes, snackpakketjes en begeleiding staan klaar. Wil je met de groep nog blijven eten na het feestje? Je krijgt op de dag van het feestje 10% korting bij Kraantje Lek! 
Lees meer over het lasergamefeestje van On the move

Brick kids Lego feestje

In een ruimte die zó vol staat met Lego wordt elk kind vanzelf creatief! De bouwers mogen aan de slag vanuit hun eigen fantasie of met voorbeelden van de Brick Masters die het partijtje begeleiden. Voor iedereen is er een aandenken!
Lees meer over het Lego feestje van de LOCO fabriek

Hutten bouwen bij Palènpa Park

Op je eigen bouwkavel, met voldoende ruimte om je heen, gaan jullie een fantastische hut bouwen met het prachtige materiaal van Palènpa. De picknicktafel mag je versieren en eten en drinken kun je zelf meenemen! Palènpa Park gaat op 17 april open, je kunt nu je feestje vast reserveren! Lees meer over de kinderfeestjes bij Palènpa Park.

Ruige Rakker feestje op het Natuur Speeleiland

Stel je eigen feestje samen met de arrangementen van het Natuur Speeleiland; komen de kids de hele middag spelen, of óók lasergamen, een speurtocht doen en/ of midgetgolfen? En kies je er een 'knabbelzak' bij?
Lees meer over het kinderfeestje op het Natuur Speeleiland


Quad rijden en meer bij Action Planet

Action Planet in Spaarnwoude biedt verschillende stoere kinderfeestjes! Kinderen kunnen er boogschieten, de hindernissen van een echte stormbaan bedwingen of vanaf 12 jaar kunnen zij quad rijden! Te gek toch?
Lees meer over de stoere kinderfeestjes bij Action Planet

Midgetgolfen in de Haarlemmerhout

Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes gezellig midgetgolfen bij het parkachtige en bosachtige baan die naast de Haarlemmer Hout gevestigd is. Voor kinderfeestjes is er een speciaal arrangement: midgetgolfen, limonade, chips en een ijsje.
Lees meer over het kinderfeestje bij Midgetgolf Haarlem

Organiseer zelf een kinderfeestje thuis

Natuurlijk kun je ook een paar kindjes thuis uitnodigen en zelf een leuk partijtje in elkaar draaien. In ons blog  'kinderfeestjes thuis' vind je inspiratie voor themafeestjes, knutselfeestjes en meer die je gewoon thuis kunt organiseren!

Magisch kinderfeestje

Goochelaar Lars van der Meij verzekert een coronaproof kinderfeestje thuis, met de gaafste goocheltrucs waar de kinderen helemaal ondersteboven van zullen zijn!
Lees meer over dit goochelfeestje

Ook goochelaar Matthias van Beyond Magic belooft een  coronaproof magie-feestje te kunnen geven bij je thuis. Lees meer over het kinderfeestje van Beyond Magic
Muziektip: Zet de Kidsproof Top-50 aan voor extra feestplezier!
Trakatietips: Coronaproof, dus voorverpakt; deze traktaties zijn geschikt! 
Verjaardagstip: Op deze 30 manieren kun je ook zonder visite de verjaardag van je kind superfeestelijk maken! Naar de website