Midgetgolf in en om Haarlem

10 oktober 2022
Er zijn midgetgolf - of minigolf- banen binnen en buiten, in Haarlem of in de directe omgeving van Haarlem. Altijd leuk voor een uitje met je kinderen of voor een kinderfeestje!
Midgetgolfbaan van Duinpark Paasdal

Midgetgolfbanen binnen

Glow Mini-Golf Haarlem

Glow Mini-Golf Haarlem is een superspannende variatie op midgetgolf. Hier speel je minigolf in een magische blacklight omgeving, vol verrassingen en obstakels. Een donkere wereld waarin 12 holes zijn voorzien van neonlicht, en dit alles met een extra dimensie van interactieve banen! Hierbij kun je denken aan de wankelbaan of aan de loopingbaan. Glow Mini-Golf Haarlem is gevestigd in de hal van Street Jump Haarlem, een combinatie met een uurtje jumpen ligt dus voor de hand!

* Glow Mini-Golf Haarlem is geopend op maandag, dinsdag en donderdan van 15.00- 21.00 uur, woensdag 13.00- 21.00 uur, vrijdag 13.00- 20.00 uur, zaterdag 10.00- 20.00 uur en zondag 10.00- 18.00 uur. In schoolvakanties zijn de openingstijden ruimer. 
* Glow Mini-Golf Haarlem is gevestigd in de Tetterodehal op de grens van Haarlem en Overveen 



Midget Voetgolf

Midget voetgolf is uniek in Nederland. Een soort minigolf, maar dan met een voetbal en je voet! Supergaaf!
Doorloop de 18 originele en super coole holes. Je hoeft niet te kunnen voetballen! Naast de Midget Voetgolf vind je hier ook een VoetPool (grote pooltafel van 6x3m), een Snelheidsmeter (meet hoe hard je schiet) en een echte Voetbal Arena voor een potje voetbal of voetvolley. Ook zijn er de spellen Vlakschieten; wie schiet de meeste lichten uit, dit spel is lekker dynamisch en op elk niveau te spelen! De Powertower: wie schiet het hoogst? En Voetbalflipper: Houd de bal binnen!

* Midget Voetgolf is geopend op Woensdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag 12.00- 18.00 uur,
In vakanties iedere dag geopend van 12.00- 17.00 uur
* Midget Voetgolf is in Nieuw Vennep



Midgetgolfbanen buiten

Midgetgolf Haarlem
Midgetgolf Haarlem
is een parkachtige baan bij de Haarlemmerhout beleef je een gezellige dag met familie of een kinderfeestje. Er is een terras en je kunt een drankje en een snack halen. Je hoeft niet te reserveren voor groepen met minder dan 10 personen. 

* Midgetgolf Haarlem is geopend op woensdag en vrijdag van 13.00 uur tot 17.30 uur.
Zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 17.30 uur. In vakanties is de baan vaker geopend!
Let op: In de wintermaanden is de baan gesloten.
* Midgetgolf Haarlem ligt naast de Haarlemmerhout.



Pop-Up Playground Haarlem

Playground Haarlem is een plek waar kinderen de baas zijn, waar zij onbezorgd kunnen spelen en ontdekken, waar zij vies mogen worden, waar zij spelend leren en waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Op deze Playground is, naast heel veel ander leuks, ook een midgetgolfbaan. 



Midgetgolf bij Pannenkoekenparadijs Haarlem

Bij Pannenkoekenparadijs Haarlem vind je maar liefst 18 midgetgolfbanen! Begeef je helemaal in jungle sfeer en maak de leukste selfies met alle supergrote giraffen, eekhoorns, apen, leeuwen, panda’s, krokodillen en nog veel meer!

* Het Midgetgolfparadijs is geopend van maandag t/m vrijdag: 12.00 tot 20.00 uur Zaterdag & zondag: 10.00 tot 21.00 uur
* Het Pannenkoekenparadijs ligt in het Haarlemse Reinaldapark




Duinpark Paasdal

In de luwte van het Paasduin ligt Duinpark Paasdal, een unieke plek in Wijk aan Zee met een prachtig aangelegde 18-holes midgetgolfbaan. In het restaurant heerst een huiselijke, ongedwongen sfeer en door de prachtig bloeiende bloemen en planten waan je jezelf in een kleurrijke oase. Het duinpark is alleen geopend in de zomermaanden.

* Check de site voor openingstijden
* Duinpark Paasdal ligt in Wijk aan Zee 

 


De Hemelse Pannenkoek

Bij de Hemelse Pannekoek kun je natuurlijk... pannenkoeken eten! Ervoor of erna kun je een mooi rondje over de overzichtelijke midgetgolfbaan lopen. Voor kinderfeestjes zijn er diverse arrangementen.

* Check de site van De Hemelse Pannenkoek voor openingtijden
* De Hemelse Pannenkoek ligt op de grens van Overveen en Haarlem, op weg naar het strand en naar 't Wed!