Gezellige Sinterklaas arrangementen!

8 november 2021
Tip van Kidsproofvakantie.nl: Bezoek van Piet, heerlijke Sinterklaas menuutjes, speciale animatieprogramma's; boek een Sint-arrangement bij één van deze kindvriendelijke vakantieparken!
De leukste Sinterklaas-arrangementen in gezellige vakantieparken.
Sinterklaas is toch wel het allergrootste en gezelligste kinderfeest dat we hier vieren. Maak er dit jaar echt een groot feest van door er een heel Sinterklaasweekend van te maken! Deze kindvriendelijke vakantieparken in Nederland bieden een leuk Sinterklaas arrangement, sommige al vanaf 1 nacht te boeken! 

Sinterklaas bij Vakantiepark Het Heijderbos

Dit vakantiepark is al in extra gezellige winterse sfeer tijdens Winter Wonderland, Sinterklaas komt daar nog eens een schepje bovenop doen. Hij logeert met zijn Pieten in de 'Sint cottage'; kom je er tijdens je 'Sinterklaas tour' langs om liedjes te zingen en pepernoten te bakken? 
Lees meer over het Sint arrangement

Sinterklaas bij Vakantiepark Slagharen

De Pieten van Sint komen op bezoek, uiteráárd met een cadeautje voor de kinderen. Ook mogen kids hun eigen chocoladeletter maken in de Candy Factory. Bij het Sint arrangement zit natuurlijk ook toegang tot het attractiepark, tot Aqua Mexicana én tot ijsbaan 'Winter Western Village'!
Lees meer over het Sint arrangement

 

Sinterklaas bij Vakantiepark Westerbergen

Help tijdens je verblijf op dit vakantiepark mee met pepernoten bakken, of geniet van een lekker ontbijten met de Pieten. Ook Sinterklaas komt langs om zijn feest met jullie te vieren. Op verzoek komt Piet ook op huisbezoek! Tijdens de weekenden organiseert het professionele animatieteam een uitgebreid recreatieprogramma in Sint-thema.
Lees meer over het Sint arrangement 

Sinterklaas bij Recreatiepark de Boshoek

Kom je een kijkje nemen in het Pietendorp? Er is een Pakjeshuis, een huisje van Knutselpiet én een spelletjeshuis van Pietje Precies! Tijdens het weekend kun je ook een bezoekje van de Pieten krijgen in je eigen cottage én op het vakantiepark kun je meedoen aan de Pepernotenkwisz. Met als prijs: een grote pepernotentaart! De zondag wordt ook nog eens afgesloten met een groots Pietenfeest in de Kidsclub, dus één groot feest! Lees meer over het Sint arrangement 
Sinterklaas bij Aparthotel Delden

Bij dit fijne familiehotel kunnen kinderen naar hartenlust spelen, spelen, bowlen, knutselen en zwemmen. En... er komen Pieten langs die voor alle kinderen een leuk cadeautje meenemen! Bij het arrangement hoort een 3-gangen diner met speciaal Sintmenu voor de kids.
Lees meer over het Sinterklaas arrangement


Sinterklaas bij Vakantiepark Molenwaard

Kids ontmoeten Sinterklaas en zijn Pieten tijdens jullie verblijf op Vakantiepark Molenwaard of op Avonturenboerderij Molenwaard. Op vrijdagavond kunnen ze een schoen zetten in het restaurant en wie weet zit er de volgende ochtend een cadeautje in! Ook kunnen kinderen tijdens dit weekend een Pietendiploma behalen door deel te nemen aan allerlei leuke activiteiten en jullie krijgen onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard, dat volledig in Sinterklaassfeer is gehuld. Maak de Sinterklaasbeleving compleet; boek een Pietenontbijt om samen met de pieten te ontbijten!
Lees meer over het Sinterklaas arrangementWe wensen jullie gezellige dagen toe!

LEES OOK: Hier slaap je in de coolste familiekamers! 


Kidsproofvakantie.nl biedt (groot)ouders inspiratie voor een weekendje weg of vakantie met kinderen in Nederland. Op Kidsproofvakantie.nl vind je de leukste familiecampings, kindvriendelijke vakantieparken en bungalowparken, natuurhuisjes en kidsproof vakantiehuizen voor een lang weekend weg met Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, en voor een weekje weg in de meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. 


Bekijk ook de bijzondere overnachtingsplekken, de vakantieparken aan de kust, fijne vakantie adressen aan het water, boerderijen waar je kunt logeren bij de boer, de mooiste natuurhuisjeskinderhotels in de grote steden en overnachtingsadressen vlakbij een pretpark of dierentuin
Naar de website