Sinterklaas intochten 2020

1 november 2019
Wát gezellig dat de Sinterklaas tijd weer aanbreekt! Maar waar kunnen we de Goedheiligman dit jaar ontmoeten?

Sinterklaas intochten Haarlem e.o. 2020

Hij komt echt wel naar Nederland hoor! En of hij nou zwarte, gele, schoorsteen- of stroopwafel Pieten meeneemt; wij zijn blij dat we Sinterklaas en zijn grappige, pepernoten strooiende vrienden weer welkom mogen heten! Misschien wel één van de gezelligste en voor kinderen de spannendste tijd van het jaar!

Kunnen wij de Sint dit jaar in onze omgeving verwelkomen?

Wat een feest is het altijd in Haarlem Centrum met de grootse intocht op het Spaarne, in Overveen als Sint met de trein aankomt, in Heemstede waar hij altijd over het dak loopt in de Jan van Goyenstraat en in Zandvoort waar de reddingsbrigade de Sint altijd zo goed begeleidt.
In deze gekke coronatijd worden de intochten helaas afgelast
Intocht Sinterklaas in Nederland!

Sinterklaas heeft dit jaar de nog best wel onbekende stad Zwalk uitgekozen om zijn grote aankomst op zaterdag 14 november te doen! Wij vinden het heerlijk om met warme chocolademelk en speculaas naar de televisie-uitzending te kijken.

Sinterklaastips Thuis

Nu we het in Haarlem zonder grote intocht van de Sint moeten doen dit jaar bedachten wij allerlei leuke dingen om thuis te doen om van deze periode iets net zo feestelijks te maken als altijd!
Lees : 23 Sinterklaas thuis-tips
Print: De aftelkalender tot Pakjesavond 
Speel: Het pepernotenspel

Sinterklaas uitjes in en om Haarlem

Lees hier onze tips voor leuke Sinterklaas gerelateerde tips en uitjes in en om Haarlem!