Sinterklaas inzamelacties Haarlem e.o.

15 september 2021
Sinterklaas kan wel wat hulp gebruiken om bij alle gezinnen kadootjes te kunnen brengen. Hebben jullie speelgoed dat niet meer gebruikt wordt maar dat nog goed is voor een tweede leven bij een ander kind? Doneer het op één van deze plekken of ruil het!
Sinterklaas cadeautjes inzamelactie Haarlem en omstreken
Twee vliegen in 1 klap; jouw zolder en de kinderkamers raken lekker opgeruimd én je maakt andere kinderen en hun ouders blij! Voor sommige gezinnen is de decembermaand er één waar met gemengde gevoelens naar uit wordt gekeken; heel gezellig, maar ook duur. Zij zouden zijn geholpen met het speelgoed waar jouw kind niet meer mee speelt, om zo hun kind een leuke Sinterklaasavond te kunnen geven!

Ligt er speelgoed in huis waar niet meer mee wordt gespeeld? Stop het in de zak van Sinterklaas en doneer het op één van de volgende adressen, zodat het een mooi tweede leven krijgt bij een ander kind thuis!

Zolder 023 Haarlem en IJmuiden

Van 11 oktober t/m 5 november kun je tijdens openingstijden bij Zolder023 aan de Eysinkweg 71 in Haarlem of Zolder023 aan de Groeneweg 69 in IJmuiden je speelgoed inleveren. Zij sorteren alles netjes voor Sinterklaas en de verspreiding naar de gezinnen zal via de Voedselbank verlopen.

Speelgoedbank Haarlem

Speelgoed krijgt door De Speelgoedbank een tweede leven en belandt niet in de vuilnisbak of onder een dikke stoflaag op zolder. De mooie herinneringen van de verjaardags- of kerstcadeaus worden via de Speelgoedbank doorgegeven aan kinderen die anders niet met dit speelgoed zouden kunnen spelen. Doneer speelgoed aan de Stichting Speelgoedbank Haarlem en omstreken. Zij zorgen dat dit speelgoed terecht komt bij de kinderen die dit hard nodig hebben!

SwapSint Haarlem

Op 17 november is er een grote speelgoed-ruilmarkt in Haarlem. Voor elk stuk speelgoed dat je inbrengt mag je een ander stuk meenemen. Lees meer over dit mooie initiatief!