Leuke uitjes in mei

11 mei 2022
In de weken tussen de mei- en zomervakantie wil je misschien nog een kinderfeestje vieren, alvast zomervakantieplannen maken, maar natuurlijk ondertussen ook gewoon nog gezellige dingen doen samen. Daarom hebben wij hier een 'ratjetoe' aan tips voor je!

Eropuit met het hele gezin 


Kinderactiviteiten op de Lentefair in Heemstede

Loco Concepts zal op de lentefair in de Heemsteedse binnenstad op 22 mei zorgen voor te gek entertainment voor de kinderen. Doe een dansje in de Silent Disco area, maak herinneringen bij de Lente Selfie spots en doe mee in de Brick Kids area! O, vergeet ook niet even langs de schminkspot te gaan en een Heemsteedse shopping bag mee te nemen, die worden aan iedereen uitgedeeld! Komen jullie ook?

Bunkerdag 2022: kom langs!

Uniek! Op deze éne dag in het jaar zijn de bunkers van Zeeland tot aan de Waddeneilanden open voor bezoek! Er zijn leuke rondleidingen, filmvertoningen en kinderactiviteiten. Online selecteer je bunkers per locatie en activiteit. Naar welke bunker gaan jullie?


Hemeltjelief Festival

Ken je Hemeltjelief al? Een supertof festival 26 t/m 29 mei op de NDSM werf in Amsterdam. Grappige voorstellingen, kleurrijke kinderactiviteiten en veel muziek. Het Hemeltjelief Festival is voor het hele gezin! Donderdag al uitverkocht! Naar het hele programma

Meifestival Wijk aan Zee

Volgens traditie wordt het zomerseizoen in Wijk aan Zee afgetrapt met dit grootse festival met een gevarieerd programma. Met een mega kermis en voor de jongste bezoekers een voorstelling van Juf Roos en een bezoekje van Koning Kumba! Bekijk het programma 

Surfana Family Camp

Bijzonder weekendje of midweekje weg in de regio? Surfvakantie in Bloemendaal aan Zee; dicht bij huis, maar toch écht even weg! Door de georganiseerde activiteiten voor kinderen hebben ouders wat tijd voor zichzelf, maar er zijn ook juist veel leuke dingen om samen met je kids te doen! Boek een weekend of midweek


Voor de actieve kids
RUIG-dag meedoen?

De 8-weekse reeks van RUIGE buitenspeeldagen is in volle gang. Wil jouw kind eens uitproberen of zo'n RUIG reeks iets voor hem of haar is? Een keertje meedoen mag ook! Op verschillende weekenddagen is nog plek! Kom lekker ravotten! Lees meer

Probeer voetbalspeeltuin

Bij de Voetbalspeeltuin van Scopo Atletico ontwikkelen jonge atleetjes (tot 7 jaar) op 12 vrijdagen spelenderwijs hun motoriek en voetbaltechniek. Een keertje uitproberen? Op 13 en 20 mei is plek om eens mee te doen! Meld je kind aan!

Partytime!

Hutten bouwen en meer

Dit is het seizoen van de buitenfeestjes, en deze is dan wel écht tóp! Hutten bouwen, Archery Tag, Gel Blaster Battles en dat allemaal op je eigen kavel. Moe geworden? Plof dan neer aan de picknicktafel voor een hapje en drankje. Boek je kavel op Palènpa Park!

Een verheven feestje!

Vier je kinderfeestje op grote -of, voor bijvoorbeeld kleuters, iets minder grote- hoogte! Na het klimmen roetsj je met de zipline over het terrein en daarna is het tijd voor taart! Die mag je lekker zelf meenemen. Lees meer!

Kies een te gek zomerkamp! 

Surfana Zomerkamp

Uit eigen ervaring weten we dat kinderen (met én zonder surfervaring) een waanzinnig toffe week zullen beleven met surfen, spelletjes en leuke activiteiten, zoals bodyboarden, surfsieraden maken en avonturen beleven in de duinen. Boek deze ónvergetelijke ervaring!

Vinea Dagkampen

Op kamp in de zomervakantie en gewoon lekker thuis slapen? Dan zijn de dagkampen van Vinea Vakanties een aanrader! 5 Dagen leuke dingen doen! In Haarlem zijn er dagkampen met thema's creatief, sport & spel en koken. Welk dagkamp kies jij?