icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Dans, muziek of toneellesTerug naar het overzicht

Bij Kindertheater de Toverknol kun je dans, muziek, toneel of Musicalles volgen!
Peuterdans (2-4 jaar)
Wat is er leuker dan spelenderwijs kennis te maken met dans en muziek?
Bij deze cursus leer je in acht lessen te dansen door je inlevingsvermogen en fantasie te stimuleren. Kortom, danslessen die leuk zijn voor elke peuter! 

Muziekles (2-4 jaar)
Maak samen een verhaal dat door liedjes echt tot leven komt. Je leert verschillende soorten instrumenten kennen en er op spelen. Een muzikaal avontuur voor alle kleuters die van zingen en muziek maken houden!

Toneelles (4-6 / 6-10 jaar)
Heb je altijd al op een podium willen staan? En vind je het leuk om in de huid te kruipen van een mooie prinses, een gevaarlijke leeuw of een gemene tovenaar? Dat kan! Kom toneellessen volgen bij De Toverknol!

Musicalles (6-10 jaar)
Wat gebeurt er als je muziek hoort? Wil je gaan dansen, zingen, of reis je naar een andere wereld? Tijdens de lessen leer je hoe je zang, dans en toneel met elkaar kunt verbinden.

Voor alle lessen geldt dat je je kunt opgeven voor een proefles voordat je aan een volledige cursus van 8 lessen begint. Klik door naar de website voor meer informatie en om je op te geven.

Kindertheater de Toverknol

Spiegelstraat 8 A
2011 BP Haarlem
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen

Bibliotheek Zuid-Kennemerland heeft óók nu gezorgd voor een leuke invulling van De Nationale Voorleesdagen. Natuurlijk staat 'Coco' centraal. Kijk, luister, lees en doe mee!

Naar de activiteiten