Muziek op Schoot HaarlemTerug naar vorige pagina

  • Muziek op Schoot Haarlem
Pijnboomstraat 17,2023 VN Haarlem
Heerlijke Muzieklessen voor baby, dreumes, peuter en kleuter onder begeleiding van een volwassene.
Zingen, spelen, dansen en muziek maken met je kind is geweldig. Er ontstaat direct een bijzondere band tussen jou en je kind bij Muziek op Schoot. Er wordt gezongen, gedanst, gespeeld met materialen en muziek gemaakt op eenvoudige instrumentjes.

Je kind en jij leren nieuwe liedjes, werken op een uitstekende manier aan taalontwikkeling, muzikaliteit, creativiteit, dans, spel, samenwerking en aan de grove en fijne motoriek. Er wordt veel gelachen en er zijn vaak komische situaties.

Alle liedjes neem je mee naar huis, waardoor er thuis ineens veel meer gezongen wordt. Je hoeft niet mooi te kunnen zingen om mee te kunnen doen met deze cursus en zelfs een beetje vals zingen is geen probleem. Zingen maakt bij iedereen de levensenergie vrij. Daar word je blij van!

In deze drukke tijden echt een uurtje voor jou en je kind! Een groot geschenk! Er is een babygroep (4-11 maanden), een dreumesgroep (1-2 jaar), een peutergroep (2-4 jaar) en een peuter/kleutergroep (3-5 jaar). Je doet deze activiteit samen met je kind.

Met ieder kind komt er een mama, papa, oma, opa of oppas mee. Daarnaast is er 'De Tovervogel' voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Bij deze activiteit komen de ouders niet meer mee en gaan de kinderen lekker zelf aan de slag!

In september 2018 start de herfstcursus, maar iets later instromen is ook mogelijk!

Klik op de roze (web) site button voor meer informatie.
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Muziek op Schoot Haarlem
Pijnboomstraat 17
2023 VN Haarlem

Naar de website Direct mailen

Openingstijden

Er zijn lessen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

Prijs

Cursus van 12 lessen €140. Korting voor mensen die voor de 3e keer een cursus volgen en €10 korting voor het introduceren van nieuwe leden!
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!

Méér leuke tips & adressen: