Muziek op Schoot HaarlemTerug naar het overzicht

Ook tijdens de lockdown; Muzieklessen voor baby, dreumes, peuter en kleuter online!
--- TIJDENS DE CORONAPERIODE ZULLEN DE LESSEN ONLINE DOORGANG VINDEN!---

De wintercursus zal i.v.m. de maatregelen omtrent het coronavirus online via livestream gegeven worden. Voordeel; het hele gezin kan meedoen, dus ook broertjes/ zusjes mogen meegenieten.
Zodra het weer mogelijk is gaan de lessen weer fijn op locatie door!

Doe je mee? Geef je op per mail of telefoon! 

De wintercursus start in de week van 11 januari, maar later instromen is ook mogelijk.

Enkele reacties op de online lessen:
- De eerste week vond mijn kind het gek dat Marga er niet 'echt' was, de tweede week deed zij bijna alle liedjes weer vrolijk mee en bij de derde week stond zij de hele morgen te springen en te zingen en kon niet wachten tot de uitzending zou beginnen! Wat kunnen die kleintjes snel schakelen!
- Pret voor drie, want mijn oudste dochter is nu ook thuis van school en doet nog harder mee aan de les, dan mijn jongste! Een prachtig gezicht en wat hebben we een lol samen! 

Wat is Muziek op Schoot
Je kind en jij leren nieuwe liedjes, werken op een uitstekende manier aan taalontwikkeling, muzikaliteit, creativiteit, dans, spel, samenwerking en aan de grove en fijne motoriek. Er wordt veel gelachen en er zijn vaak komische situaties.

Alle liedjes neem je mee naar huis, waardoor er thuis ineens veel meer gezongen wordt. Je hoeft niet mooi te kunnen zingen om mee te kunnen doen met deze cursus en zelfs een beetje vals zingen is geen probleem. Zingen maakt bij iedereen de levensenergie vrij. Daar word je blij van!

In deze drukke tijden echt een uurtje voor jou en je kind! Een groot geschenk! Er is een babygroep (4-11 maanden), een dreumesgroep (1-2 jaar), en een peutergroep (2-4 jaar) Je doet deze activiteit samen met je kind.

Met ieder kind komt er een mama, papa, oma, opa of oppas mee. Daarnaast is er 'De Tovervogel' voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Bij deze activiteit komen de ouders niet meer mee en gaan de kinderen lekker zelf aan de slag!

Muziek op Schoot Haarlem

Pijnboomstraat 17
2023 VN Haarlem
Openingstijden Er zijn lessen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag Prijs Cursus van 12 lessen €145. Korting voor mensen die voor de 3e keer een cursus volgen en €10 korting voor het introduceren van nieuwe leden! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen

Bibliotheek Zuid-Kennemerland heeft óók nu gezorgd voor een leuke invulling van De Nationale Voorleesdagen. Natuurlijk staat 'Coco' centraal. Kijk, luister, lees en doe mee!

Naar de activiteiten