Bezoek De Stoomboot!Terug naar het overzicht

zaterdag 2 december - zondag 3 december
Uniek uitje! Kom op 2 of 3 december binnen kijken op de enige echte Stoomboot van Sinterklaas!

Kom aan boord in Haarlem

De enige échte, maar vooral bekendste Stoomboot van Sinterklaas is weer in Nederland en zal op 2 en 3 december aanmeren op het Spaarne in Haarlem. Tijdens deze dagen geeft Sinterklaas kinderen de kans om samen met hun papa en mama, oma en opa of anderen aan boord te komen kijken.


Hier werken de Sint en Pieten!

Aan boord kunnen de kinderen zien hoe de Sint en zijn Pieten leven en werken. In de kombuis maken de Bakpieten pepernoten, marsepein, borstplaat en ander lekkers. In het pakjesruim zijn de Inpakpieten koortsachtig bezig alle cadeaus voor de kinderen van Nederland in te pakken. En als de kinderen heel stilletjes doen mogen ze ook nog een blik werpen in de slaapkamer van Sinterklaas. In de werkkamer ontmoeten de kinderen de Sint achter zijn bureau met het Grote Boek van Sinterklaas.


Reserveer je rondleiding

Heb jij altijd al willen kijken wat er zich allemaal aan boord van de de Stoomboot afspeelt? Grijp dan nu deze unieke kans en kom aan boord!
Reserveer een tijdslot. Om de 10-15 minuten zal er een Piet 20 tot 25 personen meenemen voor de rondleiding. De rondleiding op het schip zelf bedraagt ongeveer 30-40 min. Hierdoor is er genoeg ruimte en persoonlijke aandacht om dit tot een bijzondere belevenis te maken voor iedereen! 

Klik door naar de website van de Pakjesbootdagen voor meer informatie en om je rondleiding te reserveren!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas activiteiten

Sinterklaas activiteiten

De Pietenschool, op bezoek bij Sint, Sint op het grote doek... O kom er toch eens kijken wat er allemaal voor leuks te doen is!

Naar de Sint-agenda!