Ontdek, kijk en knutsel!Terug naar het overzicht

dinsdag 18 februari

Pieter Vermeulen Museum

Driehuizerkerkweg 34 D
1985 EL Driehuis
Openingstijden Tijdens schoolvakanties: di t/m vrij en zo: 13.00 – 17.00 uur Prijs Kinderen (3 t/m 12 jr):  € 2,50.
Volwassenen: € 3,00.
65+ en CJP: € 2,50.
Vrienden 50% korting.
Museumkaart geldig!
Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Kom in de voorjaarsvakantie ontdekken, kijken en knutselen in het Pieter Vermeulen Museum.
Tijdens de voorjaarsvakantie is er weer van alles te zien en doen in het Pieter Vermeulen Museum!

‘De Verborgen Vogeltuin’
In ‘De Verborgen Vogeltuin’ ontdekken kinderen vanaf 4 jaar door het uitvoeren van 21 leuke spannende opdrachten, de geheimen van de vogels, insecten en alle andere dieren die je in je eigen tuin tegen kunt komen zoals: slakken, wormen, insecten, spinnen, pissebedden en duizendpoten, egels etc.

Poppenkast!
Op zondag 16 en 23 februari is er voor de kleintjes om 14.00 uur (entree van het museum + gratis) de poppenkastvoorstelling “Niels en de kriebelbeestjes”(vanaf 3 jaar).

Knutsel-workshops
Op dinsdag 18, woensdag 19, donderdag 20 en vrijdag 21 februari kun je van 13.30 tot 15.30 uur meedoen aan de knutsel-workshops: maak je eigen bijzondere vogel (kosten € 1,50 + de entreeprijs voor het museum). Op woensdag 19 februari kun je een vogelhanger met appel timmeren voor in je eigen tuin (zolang de voorraad strekt, kosten € 2,00 + de entreeprijs voor het museum).

Word ook museuminspecteur! Als je alles in het museum hebt bekeken en hebt meegedaan aan de activiteiten geef dan je persoonlijke mening en beoordeling over het museum en de tentoonstelling. Dan wordt het Pieter Vermeulen Museum misschien wel weer (net als in 2006) het leukste KIDSPROOF museum van Nederland! Dat zou leuk zijn, nietwaar?

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs