Speelgoed inzamelactieTerug naar het overzicht

zaterdag 26 november
Bieperdebiep verzamelt én verhuurt; laten we kiezen voor een duurzame decembermaand!
De feestdagen staan weer voor de deur. Dit betekent dat veel van ons cadeautjes kopen om onze kinderen te verblijden met nieuw speelgoed. Kan dit dit jaar niet een beetje anders? Ga dit jaar voor een duurzame decembermaand samen met Bieperdebiep!

Speelgoed-inzamelactie

Heb jij speelgoed in huis waar niet (meer) mee gespeeld wordt? Speelgoed dat een tweede leven verdient? Wil je thuis weer ruimte creëren en plaats maken voor écht duurzaam speelgoed? Doe dan mee met de speelgoed-inzamelactie!

Een deel van het ingeleverde speelgoed wordt opgenomen in de collectie van Bieperdebiep en blijft zo in omloop. Een ander deel van het speelgoed gaat naar kringloopwinkel Terre des Hommes in Haarlem. Deze internationale organisatie strijdt tegen kinderuitbuiting wereldwijd. De opbrengst van deze kringloopwinkel gaat naar één van hun mooie projecten. In ruil voor het ingebrachte speelgoed krijg je een kortingscode van 15% om speelgoed te huren bij Bieperdebiep.


Breng speelgoed of laat het ophalen

Bieperdebiep neemt de maanden november, december en januari speelgoed in. Handig: je kunt zelf kiezen of je het komt brengen (Heemstede) of gratis laat ophalen


Geef duurzaam speelgoed!

Durf jij samen met Bieperdebiep de switch te maken en het dit jaar een beetje anders te doen? Geef gehuurd speelgoed cadeau aan jouw kinderen. Het speelgoed wordt verpakt zoals Bieperdebiep dat doet, mét feestelijke touch! Bij het cadeau komt een gedichtje, waarin Sinterklaas of de Kerstman op leuke wijze uitleggen dat ook zij kiezen voor “duurzaam spelen”. Je kindje leent het speelgoed en gaat lekker spelen, en na de huurperiode verleng je of kies je eventueel ander speelgoed. De meeste kinderen vinden dit juist heel leuk!

Klik door naar de website om meer te lezen over het concept van Bieperdebiep en om mee te doen aan deze mooie, duurzame actie!

Bieperdebiep

Javalaan 36
2103 VK Heemstede
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs