• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Klaterklanken (2-12 jaar)Terug naar het overzicht

zondag 21 juli
Kom samen met je kind ongedwongen genieten van muziek in de natuur op Buitenplaats Elswout.
Klaterklanken is een gemoedelijk buitenfestival met klassieke muziek op landgoed Elswout, waar ook gezinnen met kinderen zeer welkom zijn.

Met peuterconcerten, verschillende familieconcerten en een gratis randprogramma is dit een heerlijk uitje voor het hele gezin. Ook het gratis randprogramma is leuk voor kinderen met oa. muziekinstrumentjes maken, silent disco, een interactieve muziekinstallatie, het swingende Orchestre Partout, het SEM Talentenpodium en mini pop-up concerten.

Familieprogramma 21 juli 2024

Concertwandeling
Maak een wandeling door het sprookjesachtige Elswout en word verrast door 5 miniconcerten met jonge topmusici. Wat ze spelen is een verrassing, maar hun spel is geïnspireerd door de natuur van het landgoed.

Familiewandeling (=reeds vol!)
Tijdens deze wandeling voor het hele gezin bezoek je 3 miniconcerten. Een gids vertelt verhalen over het landgoed en over de muziek die je hoort.

Peuterconcert 'Thuis best' 2-6 jaar
In deze poëtische en grappige voorstelling zoeken Achref en Kristján in een spel van mime en live muziek naar waar, wanneer en hoe je je thuis voelt. Want je thuis voelen gaat over meer dan alleen oost, west of ergens wonen. Je kunt je namelijk overal thuis voelen!
Peuterconcert 2- 6 jr

Familieconcert 6+
'Luister de Nacht' door het Rosa Ensemble: Een sprookje vol geluiden, voor iedereen vanaf zes jaar. De vier muzikanten van het Rosa Ensemble laten het verhaal klinken van de fantasievolle en eigenwijze Max die een naam voor zijn zusje zoekt. 
 
Familieconcert 5+
'Be Bach' door Ton Meijer en musici : Een interactieve, supertoegankelijke voorstelling waarin elk kind zich Bach waant. Vol humor!

Klik door naar de website van Klaterklanken om het gehele programma te bekijken en je kaartjes te reserveren!

Klaterklanken

Elswoutlaan 12a
2051 AE Overveen
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!