Mobility ExperienceTerug naar het overzicht

zondag 17 juli
Bij de zomer programmering van Move Amsterdam staat alles in het teken van mobiliteit
Een dagje stad begint bij Move Amsterdam. Parkeer vanaf € 10,- onder het Olympisch Stadion, bezoek de Mobility Experience en eet een superieure tosti op het terras van Madame Cyclette. Pak daarna de tram de stad in en maak je dag compleet. 

Mobility Experience
Een auto zonder stuur, games, films en een spel waarmee je kunt testen hoe snel jij remt. De Mobility Experience in Move Amsterdam is een interactieve en uitdagende tentoonstelling over mobiliteit voor kinderen van 6-14 jaar. Hier kunnen ze zich verwonderen over de uitdagingen en oplossingen van de toekomst en spelenderwijs leren wat mobiliteit voor hén betekent. Naast de vaste tentoonstelling is er een jaarlijks wisselende tentoonstelling over een actueel thema. Alleen voor nieuwsgierige kinderen!

Fast
Fast is de tijdelijke tentoonstelling van de Mobility Experience in Move Amsterdam. Hier leer je alles over snelheid, wereldrecords en (duurzaam) racen. Een bezoek aan Fast, met zijn interactieve games, racesimulatoren en spectaculaire exhibits is een uitdagend en leerzaam uitje voor de hele familie. Met nu ook een levensgrote Formule 1 simulator!

Move Amsterdam
De Mobility Experience is onderdeel van Move Amsterdam. Het stijlvolle gebouw in Amsterdam Zuid is een verzamelplaats voor alles wat met mobiliteit te maken heeft. Naast de Mobility Experience vind je hier de fietswinkels Ride Out, Swapfiets Zuid, Porsche, Lamborghini en Bentley en een CUPRA Garage. Eten en drinken kan bij Wils Bakery Café en bij het met een Michelinster bekroonde Restaurant Wils.

Zomer extra's
Deze zomer zijn er ook allerlei extra workshops in de Kidsclub, klik even op de roze button om te zien welke data het zijn.

Kom je ook? Klik op de roze button voor tickets en voor meer informatie.

Tip: meer toffe uitjes vind je in de Eropuitpagina!

Mobility Experience

Stadionplein 24
1076 CM Amsterdam
Openingstijden Woensdag, zaterdag en zondag: 10.00 - 17.00 uur.
En in de schoolvakanties meer dagen.
Prijs €7,50 per persoon Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

20X Zomervakantie in en om Haarlem

20X Zomervakantie in en om Haarlem

Leuke uitjes met het hele gezin of een onvergetelijke vakantiedag voor je kind terwijl jij aan het werk bent; er is zat te doen in onze regio deze zomervakantie!

Lees alle tips