Museumnacht Kids HaarlemTerug naar het overzicht

zaterdag 23 oktober
Alleen op deze avond mag je ná sluitingstijd naar binnen bij musea en culturele instellingen!
Museumnacht Kids is een evenement speciaal voor alle gezinnen met kids tussen de 4 en 12 jaar. Na de reguliere sluitingstijd mag je de musea en culturele instellingen in en deze beleven via een extra leuk programma.

Er is ontzettend veel te doen: spannende speurtochten, coole workshops, leerzame rondleidingen en nog veel meer. Dit alles met het doel om kinderen op jonge leeftijd en op een speelse manier in aanraking te laten komen met de kunst en cultuur van een stad.

Zaterdag 23 oktober 2021: Museumnacht Kids in Haarlem!

Speciaal voor gezinnen met kinderen tussen de 4 en 12 jaar doen de deelnemers van 17.00 tot 22.00 uur hun deuren voor jullie open. Door middel van een exclusief programma kunnen kinderen spelenderwijs de kunst en cultuur van Haarlem ontdekken. De afterparty is van 21:00 tot 22:30 uur in het Noord-Hollands Archief. Helaas is er dit jaar geen opening. Maar genoeg andere mooie programma onderdelen!
Op de website van de Museumnacht Kids kun je zien welke musea en culturele instellingen er mee doen aan Museumnacht Kids Haarlem 2021.

De online kaartverkoop start op woensdag 21 september 2021 om 12.00 uur.

Koop een kaarje voor deze bijzondere avond!

Een kaartje voor Museumnacht Kids Haarlem kost € 7,50. Zowel voor kinderen vanaf 3 jaar als voor ouders heb je een ticket nodig. De prijs is hetzelfde. Met het ticket kun je alle deelnemende musea en culturele instellingen bezoeken tussen 17:00 en 22:00 uur en mag je met alle activiteiten meedoen. Deelname aan de activiteiten is op basis van beschikbaarheid. 

Doneer een ticket

Kinderen van nieuwe Haarlemmers (statushouders) draaien volop mee op school, in de straat en in de stad maar velen hebben nog nooit een museum van binnen gezien. Door een kaartje te doneren kunnen we met elkaar nieuwe Haarlemmers de musea zelf laten ontdekken op 23 oktober tijdens Museumnacht Kids Haarlem. Lees er meer over op de website!

Museumnacht Haarlem


Haarlem
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Herfstvakantie Beleefweek

Herfstvakantie Beleefweek

Van de nieuwe tentoonstelling ‘Spechten op de fiets’ tot een Paddenstoelenspeurtocht en nog veel meer; tijdens de Beleefweek in Nationaal Park Zuid-Kennemerland bruist het gebied van de leuke, kleinschalige buitenactiviteiten voor het hele gezin!

Ontdek de verborgen natuurschatten!