• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Brokkejok 4+Terug naar het overzicht

zondag 21 juli
Openluchttheater Caprera is vandaag een wereld vol brokken fantasie, in alle soorten en maten!

Brokkejok

Leugens maken brokken. Dat wordt gezegd. Fantaseren is ook een beetje liegen, je verzint allerlei dingen die niet écht zijn, niet 'waar' zijn, niet bestaan. Fantaseren mag altijd. Maar wanneer ben je dan een jokkebrok? Met deze vraag gaat theatergroep coupdeboule aan de haal.

In een simpele en vindingrijke vormgeving ontvouwen en ontpoppen zich steeds meer vormen en kleuren. Met het decor wordt ook de muziek steeds gekker, wilder en daarmee vrolijker, tot het speellokaal een andere wereld wordt. Een wereld vol brokken fantasie, in alle soorten en maten.


Workshop in het bos

Na de voorstelling is er in het bos een gratis activiteit, die geïnspireerd is op de voorstelling. Laat je verrassen en ga mee het bos in!

Klik door naar de website van Caprera om kaartjes te reserveren.

FAMILIE ZOMER ZONDAGEN
In samenwerking met de Schuur presenteert Openluchttheater Caprera deze zomer een divers en spannend jeugdprogramma tijdens de Familie Zomer Zondagen! Van mini-musical en poppentheater tot swingend muziektheater en een heus circusfeest, er is voor ieder wat wils.

Openluchttheater Caprera

Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!