Santa run - Elfs runTerug naar het overzicht

vrijdag 13 december

SantaRun Haarlem

Grote Markt
Haarlem
Openingstijden Vrijdag 13 december Prijs € 8
Voor kids is er dit jaar een speciale Santa Run in Haarlem, The Elfs Run! Doe je mee?
Op 13 december 2019 bestaat SantaRun Haarlem 5 jaar! Om dit te vieren organiseert Santa voor kinderen een sponsorloop, 'The Elfs Run'. 
 
The Elfs Run
The Elfs Run start om 18:00 uur op de Grote Markt, maar kom 15 minuten eerder, dan is de gezellige warming up met DJ! De route van de Elfs Run gaat 1100 meter door de gezellige straten van Haarlem. Daarna kun je met de kerstman op de foto op het podium en er staan foodtrucks klaar voor de lekkere trek.

Kinderen tot 10 jaar kunnen dit jaar meedoen als elf, rendier of kerstman aan het leukste winterevenement van Haarlem! Doe mee en laat je sponsoren door opa’s, oma’s, ooms, tantes, buren, vriendjes en vriendinnetjes. Dit kan via de donatie module bij het inschrijven. De donaties gaan naar het goede doel!! Alle deelnemende kinderen krijgen dan een coole kerstmuts! 

Tip: Doe mee als (sport)team of met je klas! Zien we je/jullie op 13 december op de grote markt? 

Voor meer informatie en aanmelden klik je op de roze button! 

SantaRun Haarlem is uitgegroeid tot het gezelligste winterevenement van de Haarlemse binnenstad. Er lopen ruim 2000 verklede kerstmannen, rendieren en kerstengelen door de prachtig verlichte straten van Haarlem. Met zijn allen rennen we voor het goede doel, we halen geld op voor kinderen uit onze regio!  


Ken jij Kidsproofvakantie.nl al? De leukste tips voor weekendjes weg of vakanties in Nederland met kids!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs