• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

World of Dino's (korting!)Terug naar het overzicht

zondag 8 september
Kom deze zomer levensgrote dinosaurussen bezoeken. 25% Korting met code HAARLEM-KIDSPROOF24

Help Ranger Tom

Deze zomer nemen levensgrote dinosaurussen Amsterdam over. Help jij Ranger Tom tussen 21 juli t/m 1 september + 7 en 8 september 2024 in zijn onvergetelijke ontdekkingstocht? Trotseer alle uitdagingen, kijk de meest angstaanjagende dino’s in de ogen en beleef de spannendste avonturen op meer dan 6.000 m2


De perfecte combinatie van plezier en educatie

Hoe groot was Omeisaurus? Wat was de meest angstaanjagende dino? En hoe snel kon Pterodactylus vliegen? Ga als echte avonturier op ontdekkingstocht door World of Dinos en leer alles over dinosaurussen, hun leefomgeving en hun gewoontes. Weet jij alle vragen van de speurtocht te beantwoorden?

Word een dinoranger in de kidszone

Ga op jeepsafari, sla een balletje op de dino golfbaan of ga als echte ranger opzoek naar bijzondere opgravingen. Voor jong en oud is er van alles te beleven in de avontuurlijke kidszone van World of Dinos. Kom tijdens het spelen ook genieten van wat te eten en drinken bij de horecagelegenheid van World of Dinos. Amsterdam Deze zomervakantie is World of Dinos weer terug in de hoofdstad van Nederland:


Kaartjes met korting

Met de code HAARLEM-KIDSPROOF24 krijg je maar liefst 25% korting op je tickets. Klik door naar de website om te bestellen en vul de code HAARLEM-KIDSPROOF24 in bij de laatste stap.

World of dinos

SugarFactory - Kristalpromenade 7
1165 PD Halfweg
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!