Begeleiding bij scheidingTerug naar het overzicht

Kinderpraktijk Vota

Schoterweg 57B
2021HZ Haarlem
Prijs Zie website voor tarieven Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Kinderpraktijk Vota biedt begeleiding van kinderen en ouders tijdens scheidingssituaties
Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis, zowel voor ouders als voor kinderen.
Er verandert veel, wat vaak onzekerheden en verdriet met zich mee brengt. Het is niet altijd gemakkelijk voor kinderen om daarmee om te gaan.

Kinderpraktijk Vota biedt begeleiding en ondersteuning aan kinderen en jongeren in scheidingssituaties. Door hen te helpen bij het verwerken en begrijpen van deze ingrijpende gebeurtenis, tracht Kinderpraktijk Vota emotionele problemen te voorkomen of te verminderen.

Kinderpraktijk Vota biedt verscheidene begeleidingspakketten aan. Ieder begeleidingspakket verschilt in frequentie en intensiteit. Natuurlijk is het altijd mogelijk een pakket op maat te maken.

Naast de begeleidingspakketten, biedt Kinderpraktijk Vota het Zandkastelenprogramma aan. Het Zandkastelenprogramma is een kortdurend en preventief programma voor kinderen in scheidingssituaties. Het leert hen in groepsverband wat de scheiding voor hen betekent en hoe zij met de gevolgen daarvan om kunnen gaan. Aan de hand van verschillende thema's, krijgen kinderen inzicht in hun emoties, gedachten en de veranderingen in hun thuissituatie.

Klik via de website button door naar de site van Vota voor meer info, of neem contact op om een afspraak te maken.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs