Meester LexTerug naar het overzicht

Meester Lex biedt bijles, remedial teaching en huiswerkbegeleiding aan huis.
Meester Lex is een instituut voor bijles, remedial teaching en huiswerkbegeleiding in Haarlem e.o. Door de kleinschaligheid is er persoonlijk contact en betrokkenheid met de kinderen en kan er begeleiding op maat worden verzorgd. De kinderen hebben een eigen professionele begeleider(HBO/WO) die ervaring heeft binnen het onderwijs en flexibel is ingesteld. De begeleiding vindt bij het kind thuis plaats, in een veilige en huiselijke sfeer.

Meester Lex heeft de visie dat bijles, remedial teaching en huiswerkbegeleiding leuk moet zijn voor kinderen. Meester Lex wil de lesstof op een leuke manier aan te bieden door o.a. aan te sluiten bij de belevingswereld van het kind. Veel kinderen vinden bijles niet leuk, omdat het vaak alleen bestaat uit het droog oefenen van stof. Meester Lex wil deze trend doorbreken en daarom wordt elke sessie afgesloten met een ‘laboratoriumproefje’. Hierdoor wordt de inzet van het kind beloond, en wordt de geoefende stof gekoppeld aan een positieve ervaring en beter onthouden.

Meester Lex

Glasblazersstraat 1 rood
2011AP Haarlem
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hero Kindercentra

Hero Kindercentra

Op wel 84 locaties in Haarlem en Spaarndam laat Hero Kindercentra kinderen op hun kinderdagverblijven, peuteropvang én BSO zich op hun eigen manier ontwikkelen en ontdekken wie ze zijn.

Lees meer over deze fijne BSO!