Relax KidsTerug naar het overzicht

Kinderen leren via verschillende oefeningen om te gaan met stressvolle situaties
Relax Kids is opgezet door Marneta Viegas. Zij was toen al geruime tijd werkzaam in de kindertheaterwereld en zij merkte gedurende de jaren een verschil op in het gedrag van kinderen en het vermogen van kinderen om te luisteren en te concentreren. Zij zag een oplossing in het ontwikkelen van vaardigheden om te ontspannen bij kinderen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een gestructureerd programma en zo ontstond het unieke 7-stappen programma van Relax Kids.

Hoe zien de lessen er uit
Relax Kids lessen bestaan uit beweging, mindfulness spelletjes, stretching, onderlinge kindermassage, ademhalingsoefeningen, positieve affirmaties, mindfulness en visualisaties.

Voor wie zijn de lessen geschikt
Het heeft een positief effect op kinderen met autisme, hyperactiviteit, stress, slaapproblemen, hooggevoeligheid, trauma, dwangneuroses, depressies, laag zelfbeeld, boosheid en angstproblemen gehad. De lessen kunnen kinderen leren om te gaan met een scala aan stressvolle situaties zoals pesten, examens, echtscheiding, rouw, langdurige ziekte en ziekenhuis- en doktersafspraken.

Relax Kids werkt goed met zowel begaafde en getalenteerde kinderen als met kwetsbare en laag presterende kinderen. 

Wanneer
De cursussen worden in series van 6 lessen gegeven. Neem contact op via mail of telefoon om te vragen naar de eerstvolgende mogelijkheid om mee te doen.

Tip: Iedere maand de leukste uit-tips voor kids en gezinnen in en om Haarlem in je mailbox? Schrijf je in! 

Relax Kids Nederland

Klein Heiligland 84
2011 EJ Haarlem
Prijs €55 voor een serie van 6 lessen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hero Kindercentra

Hero Kindercentra

Op wel 84 locaties in Haarlem en Spaarndam laat Hero Kindercentra kinderen op hun kinderdagverblijven, peuteropvang én BSO zich op hun eigen manier ontwikkelen en ontdekken wie ze zijn.

Lees meer over deze fijne BSO!