Xpressief CoachenTerug naar het overzicht

Een training van Xpressief Coachen voorziet kinderen van tools en vaardigheden voor nu én later.

Xpressief Coachen biedt opvoedondersteuning, advies en kindercoaching op maat. Speciaal voor jou, jullie situatie wordt samen een plan van aanpak gemaakt en uitgevoerd.

Omdat kinderen praten vaak moeilijk of niet leuk vinden wordt er met behulp van expressieve middelen gewerkt aan herstel van balans.

Het intake - en kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Dus gaan dingen thuis anders dan je verwacht of gehoopt had, of kun je wegens omstandigheden ondersteuning voor je kinderen of als ouder goed gebruiken? Maak dan eens kennis met Lilian van Xpressief Coachen en laat je voorlichten of het ook voor jou/ jullie mogelijk is; binnen enkele keren de swung weer te pakken hebben."

Klik voor meer informatie door naar de website, gebruik de roze website button!

Xpressief Coachen

Leidsezijstraat 11 zwart
2013 XR Haarlem
Openingstijden In overleg Prijs Neem contact op voor tarieven en vergoeding door verzekering Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hero Kindercentra

Hero Kindercentra

Op wel 82 locaties in Haarlem en Spaarndam laat Hero Kindercentra kinderen op hun kinderdagverblijven, peuteropvang én BSO zich op hun eigen manier ontwikkelen en ontdekken wie ze zijn.

Lees meer!