Sterk staan tegen pesten!Terug naar het overzicht

De Sta Sterk training; Plezier, zelfvertrouwen en leren omgaan met vervelend -pest-gedrag

Sta Sterk training; Plezier en zelfvertrouwen


Kan jouw kind meer zelfvertrouwen gebruiken en wil het leren omgaan met vervelend -pestgedrag- meld hem of haar dan nu aan!

Met de Sta Sterk Methodiek ontdekken kinderen op een positieve manier voor zichzelf op te komen, zelfvertrouwen te krijgen en lastige situaties - zoals pesten - op te lossen. Door het bewust werken in een kleine groep krijg elk kind de aandacht die die nodig heeft.

Gedurende de training werkt elk kind aan zijn eigen leerwens of doel. Het mooie is dat de kinderen meteen interactie hebben met elkaar en input krijgen van hun eigen leeftijdgenoten. 

Sta Sterk groepstrainingen in Haarlem vanaf 22 september 2021

--- Voor deze aanstaande training is ivm de samenstelling van de groep nog plek voor 1 jongen, daarna is deze training vol. Interesse in een training? Neem contact op om ingedeeld te worden bij de eerstvolgende training!---

Kinderen van 8 t/m 12 jaar ontdekken tijdens de training op een positieve manier voor zichzelf op te komen, zelfvertrouwen te krijgen en om te gaan met lastige situaties, zoals pesten; óók op sociale media.

Alles wordt spelenderwijs geoefend met toneel, creatieve opdrachten, ontspannings-oefeningen, energizers, een speurtocht, escaperoom en nog veel meer leuke activiteiten. Daarnaast kunnen er nieuwe vriendschappen ontstaan tijdens deze training die wordt afgesloten met een feestelijke diploma-uitreiking!

De groep gaat op een speelse manier aan de slag met sterke lichaamstaal, je eigen mening geven, nee zeggen, zeggen waar je last hebt, meedoen in de groep, omgaan met buitensluiten en hoe je een praatje kan maken met anderen. Ook de online-wereld en hoe daar mee om te gaan wordt aandacht aan gegeven.

De training bestaat uit 10 lessen van 75 minuten op woensdagmiddag, 2 informatie-momenten voor de ouders van 1,5 uur, een intake-gesprek en evaluatie-gesprek. Daarnaast krijg je een Sta Sterk map waarin alles van de training terugkomt en je zelf thuis mee aan de slag kan. Ook na de training.

Ouder(s), verzorger(s) of andere vertrouwenspersonen worden bij de training betrokken en op eigen initiatief ook de docent. Verder mag je Kim altijd goed bellen voor vragen tussendoor.


Klik door naar de website voor meer informatie of om je kind aan te melden voor een training.

Sta Sterk Trainer - Leert sterk staan tegen pesten

arhipelstraat 16
2022 TE Haarlem
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hero Kindercentra

Hero Kindercentra

Op wel 84 locaties in Haarlem en Spaarndam laat Hero Kindercentra kinderen op hun kinderdagverblijven, peuteropvang én BSO zich op hun eigen manier ontwikkelen en ontdekken wie ze zijn.

Lees meer over deze fijne BSO!