Rabobank Club Support

7 september 2020
Jouw stem is geld waard! Rabobank Haarlem-IJmond stelt €150.000 beschikbaar voor verenigingen die de steun kunnen gebruiken.
Rabobank Haarlem IJmond Clubsupport 2020
Kan jouw club goed nieuwe materialen gebruiken? Is de kantine van jouw sportvereniging aan een oppimp-beurt toe? Jouw stem is geld waard in de Rabobank Club Support actie!

Met Rabo ClubSupport viert Rabobank Haarlem-IJmond samen de winst. De échte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Hiermee wil zij mensen samenbrengen, een sociaal netwerk opbouwen en elkaar verder helpen. Dit jaar stelt Rabobank Haarlem-IJmond €150.000 beschikbaar voor verenigingen in het werkgebied. 

Jouw stem is geld waard!


Hoe werkt het?

Clubs schrijven zich in (dus adviseer jouw club zich ook in te schrijven!) en Rabobank leden stemmen vervolgens op hun favoriete club. Stemmen kan vanaf dit jaar ook via de Rabo Bankieren App!

Aanmelden kan t/m 30 september
Vanaf 31 augustus t/m 30 september kunnen clubs en verenigingen die klant zijn van Rabobank Haarlem-IJmond zich inschrijven voor Rabo ClubSupport.

Stemmen kan t/m 25 oktober 
Leden stemmen tussen 5 en 25 oktober. Let op: als je klant bent van Rabobank betekent dat niet dat je ook automatisch lid bent. Ben je nog geen lid? Regel het dan op tijd zodat je ook mee kunt stemmen met Rabo ClubSupport! Een lidmaatschap is gratis en heeft verschillende voordelen;


Rabobank lid worden betekent:

- Gratis toegang met 1 druk op de knop
- Stemrecht om o.a. mee te beslissen naar welke club of vereniging de winst gaat
- Korting op exclusieve events waarbij je gelijk aan jouw club doneert
- Rabo &Co magazine 3 keer per jaar op je deurmat

Klik snel door naar de website om jouw club aan te melden of om vanaf 5 oktober je stem uit te brengen! Naar de website