7x ‘Help, het regent!’

29 oktober 2020
Binnen blijven in de herfst? Nee dat is geen optie, kom mee naar buiten, ook als het regent! Op Kidsproof verzamelen we de leukste buitenuitjes voor je. En met deze vrolijke en fijn geprijsde regenkleding van Decathlon wordt naar buitengaan in de regen alleen maar leuker!
Regenlaarzen van Decathlon
~samenwerking~


Sail Away

Een ouderwets potje plassen stampen, onze kids vinden dat geweldig! Deze toffe regenlaarsjes zijn soepel, hebben een stevige zool en zijn niet al te breed aan de bovenkant. Handig, zo komt er tijdens het stampen ook niet veel water in. En in bijna alle kleuren van de regenboog, dus je kiest gewoon je lievelingskleur  

regenlaarzen Decathlon

Regenjassen voor kids 


Onze Pepijn vindt onderweg altijd van alles. Of het nou een slak is, stenen of kastanjes voor hem
kies ik daarom een waterdichte jas met makkelijke en grote zakken. Tweelingbroer Juup houdt van vrolijk. Deze felgekleurde regenjas is dan ook echt wat voor hem. De regendruppels blijven erop liggen en hij heeft een fijne capuchon.  

Regenjas Pepijn Decathlon

Juup En Pepijn regenjassen Decathlon

Flore houdt van vrijheidsbeweging en deze handige regenponcho is voor haar dan ook echt de uitkomst. Armen erdoorheen steken en klaar. De roze vleermuis is geboren :) Zus Merle wil graag een jas die écht lekker zit. Een mooie basic regenjas met gesealde naden is voor haar ideaal. Dit lichtgewicht jasje is bovendien handig mee te nemen in je rugzak!  

Merle en Flore regenjas Decathlon


Bakfietsmoeder
 

Vaak zitten de kids lekker droog onder de huif van onze bakfiets en ben ik diegene die kletsnat wordt. Met deze fijne regenponcho die speciaal is gemaakt voor het fietsen blijf ik lekker droog, staat het zweet niet op mijn rug en zie ik er ook nog cool uit! Musthave voor ons fietsende ouders ;)

bakfiets regenponcho

Kleine tip van onze Flip!  


Decathlon
heeft ook leuke hondenspullen: van lichtgevende hesjes (handig voor deze donkere dagen) tot halsbanden. Voor onze Flip koos ik dit waterproof hondenjasje. Helemaal dogproof! 

Flop hondenjasje decathlon

Op Decathlon.nl vind je deze en nog véél meer leuke en handige regenkleding voor je kids, klik op de roze button voor een compleet overzicht 

PS: En echt super: binnen 2 dagen geleverd en maar liefst 365 dagen retourtijd!  

Naar de website