Met 50% korting naar het Great Christmas Circus in Beverwijk!

4 oktober 2022
Zie met maar liefst 50% korting per kaartje de geweldige acts bij het kerstcircus in Beverwijk! Een echte kidsprooftip voor de kerstvakantie!
Fantastische acts uit alle delen van de wereld komen deze kerstvakantie naar Beverwijk voor het kerstcircus 'Great Christmas Circus'. Wees er op tijd bij: bestel je kaarten voor de voorstellingen vanaf 2 januari met 50% Kidsproof Korting!

Great Christmas Circus in Beverwijk

Geniet van humor, spektakel en sensatie bij het Great Christmas Circus! Van 17 december tot en met 8 januari is het circus te bezoeken in een enorme theatertent op P5 van De Bazaar in Beverwijk. Zorg dat je erbij bent! De voorstellingen vanaf 2 januari kun je zien met 50% Kidsproof korting!



Spectaculaire acts

Alleen de allerbeste acts treden op tijdens de eerste editie van deze mega productie; Spectaculaire acrobatiek, de beste jongleurs, een romantisch luchtballet, weergaloze comedy en de nieuwste speciale effecten maken van het Great Christmas Circus het ultieme uitje voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie. Het Great Christmas Circus belooft ruim twee uur lang circusvermaak van het allerhoogste niveau



Boek nu met 50% korting per kaart de best beschikbare plaatsen voor de voorstellingen vanaf 2 januari
Deel deze link gerust met vrienden en familie, iedereen mag deze actielink gebruiken! 

Grote en moderne circustent

De circustent behoort tot de grootste en modernste van Europa. Hij wordt verlicht door duizenden lampjes en is volledig in kerstsfeer gedecoreerd; de beleving start al voordat de voorstelling begonnen is! De tent is aangenaam verwarmd en voorzien van luxe kuipstoelen. In de grote foyer is een buffet waar je zowel typische circusversnaperingen als warme en koude drankjes kunt kopen.

Naar de website