Kidsproof blogTerug

De eerste kerstvakantie uitjes!

6 december
Verheug je alvast op deze kerstvakantie uitjes! Sinterklaas is uitgezwaaid, nu op naar kerst!
Het lijkt nog ver weg maar het is nooit te vroeg om alvast leuke plannen te maken. Daarom hier alvast wat tips voor uitjes waarbij vooraf reserveren aan te raden is!

Kerstcircus Haarlem

BMX-fietsen met LED verlichting, acrobaten op mega-grote banden, een clown die hilarische toeren uithaalt op de trampoline... de show 'Into the Future' van Kerstcircus Haarlem belooft weer een enorm spektakel te worden! Bestel kaarten met KORTING!
http://bit.ly/KerstcircusMetKorting

Kerstvakantie Schaatscursus

Leer in de kerstvakantie in 3 of 4 dagen (voor het eerst of nog beter) schaatsen met de vakantie-intensief schaatscursus van Kras Sport! Je gaat 2x45 minuten per dag het ijs op en in de pauze krijg je een lekkere warme chocolademelk. Kies je lesdagen en tijden!
http://bit.ly/KrasSportVakantiecursusKerstvakantie op de planken

Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem heeft een mooi programma voor de feestmaand met o.a. 'Back to OZ’ (bekend verhaal in een nieuw jasje), 'Hemels Haarlem, de Kerstrevue' en een Familie-Meezingconcert!
Naar het programma >> http://bit.ly/StadsschouburgEnPhilharmonieKerstProgramma

Sport-in Fun Experience

Kinderen van 2 t/m 12 jaar kunnen zich helemaal uitleven met verschillende sporten, diverse clinics, een Fun-hal en een Glow-in-the-dark sporthal! Nieuw dit jaar is 'Sportnite'; een spel gebaseerd op het populaire Fortnite!
Probeer sporten die je niet kent >> http://bit.ly/SpeelSportniteKerstverhalen Theater Elswout

Met weer twee nieuwe verhalen verrast de enthousiaste verteller Wijnand Stomp jong en oud! Geheel in decembersfeer zijn er de verhalen 'Festa Familia' en natúúrlijk een kerstverhaal. Op de 31e is er Oud & Nieuw feest met Monkie. Eén en al gezelligheid!
Lees meer en reserveer >> http://bit.ly/Naarprogramma

Kerstmarkt in de Duinen

Op 15 dec is Bezoekerscentrum De Kennemerduinen helemaal in kerstsfeer met lichtjes, muziek en de schaapskudde! Koop een kinderstippenkaart voor muffins versieren, button maken, een vogelquiz, verschillende knutsels en meer!
Winterse Gezelligheid>> http://bit.ly/KerstmarktDuinenPerfect Earth: Avonturen

Als je kind dan tóch zit te gamen, dan liefst met een spel dat niet alleen maar leuk, maar ook educatief is! In het nieuwe spel van Perfect Earth leren kinderen over de natuur en de bedreigingen waar deze mee te maken krijgt. Gratis te downloaden, bevat geen reclame!
Download gratis >> http://bit.ly/EducatiefGamen


Santa run voor kids: Elfs run

De gezellige jaarlijkse sponsorloop de 'Santa Run' komt dit jaar voor het eerst met een loop voor kinderen; de Elfs Run! Verkleed als kerstman- of vrouw, rendier of elfje loop je voor een goed doel 1100 meter door de stad. Dát is nog eens een mooie sportieve prestatie!
Geef je op en loop mee! http://bit.ly/ElfsRunKerst in de Toneelschuur

Vier kerstvakantie met de hele familie in de Toneel- en Filmschuur! Er staan mooie voorstellingen op het programma voor kids v/a 3 jaar én natuurlijk weer nieuwe films. Bijzonder: De 'dag van de korte film voor kinderen' op 21 december!
Bekijk het programma >> http://bit.ly/KerstvakantieProgrammaToneelschuur

Kerst bij Keukenhof

Vanaf woensdag 11 december is landgoed Keukenhof omgetoverd tot een knus en feestelijk winterwonderland met op woensdagen en in het weekend extra kerstactiviteiten. Kom de lichtjes ontsteken, 'n huifkartocht maken & meer!
Sfeervolle dagen >> http://bit.ly/KeukenhofKerst