KidsZoo Escape Room

23 januari 2018
Check dit filmpje; onze poging om binnen 60 minuten alle raadsels op te lossen en de code te kraken!

Daag je vrienden en vriendinnen uit; lukt het jullie om binnen 60 minuten alle raadsels op te lossen waarmee je de code van de deur kunt kraken?
- - Een race tegen de klok, het ultieme teamwork, spanning en uitdaging, go for it!- - 

KidsZoo in Noordwijkerhout is een fijne indoor speeltuin. Met onder andere een apart gedeelte voor kinderen tot en met 3 jaar en een aantal grote trampolines en een uitdagend klimtoestel voor kinderen vanaf 4 is hier voor ieder kind wat wils. Ook voor ouders is dit een prima plek; er is wifi, er zijn kranten, goede koffie en lekkere broodjes om vanaf een loungebank je spelende kids mee in de gaten te houden.

Dit alles zou al genoeg zijn voor een middag spelen of voor een kinderfeestje, maar achter een van de deuren schuilt nog iets spannends... een escape room!
Wij testten deze. Wat denk je, zal het onze groep 6- 8 jarigen gelukt zijn?

Bekijk het filmpje!
Goed te weten:
- De Escape Room is goed te doen voor kinderen vanaf 6 jaar, zij krijgen wat extra hints zodat de breinbrekers voor hen al zelfstandig op te lossen zijn.
- De Escape Room is ook nog uitdagend genoeg voor kinderen tot 12 jaar. Zonder de extra hints zullen zij flink moeten werken om de code te kraken!
- Dit partijtje vereist echt teamwork, het is zo leuk om te zien hoe kinderen al snel de taken verdelen en zo samen tot oplossingen komen!
- Er blijft een ouder/ begeleider in de kamer om eventueel wat te kunnen helpen/ aanwijzingen te geven. (Niet teveel; wij zagen dat kinderen samen meer kunnen dan je misschien zou denken!)
- Na 60 minuten wordt de deur open gedaan, en natuurlijk is er ook een noodknop waarmee je zelf de deur kunt openen indien nodig.
- Natuurlijk mogen kinderen voor en nadat zij de escape room in gaan heerlijk spelen in de indoor speeltuin.

Klik door voor meer info of om meteen te reserveren!